Joomla Free Template by FatCow Hosting
ekdiloseis4 espa icon2016            ORIA SXOLEIWN  
×

Προειδοποίηση

The form #11 does not exist or it is not published.

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Κου Αθανάσιου Ηρ. Ανδρώνη

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Μάιος 2019
 Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,
Η θητεία μου στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας θα πρέπει να διακοπεί εξαιτίας της υποψηφιότητάς μου για μια θέση στην Ευρωβουλή στις επερχόμενες εκλογές στις 26 Μαΐου.
Με αυτή την αφορμή, σας αποστέλλω ευχαριστήριο μήνυμα για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα έτη.
Το όραμα που μοιράστηκα με τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Β΄Αθήνας μας οδήγησε σε έναν συνεχή αγώνα ώστε όλοι οι μαθητές της Β΄Αθήνας να έχουν τα καλύτερα εκπαιδευτικά αγαθά και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επιτύχουν στη ζωή τους.  
Μαζί με τους συνεργάτες μου εργαστήκαμε άοκνα με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών, με δημοκρατία και διάλογο για να καταφέρουμε την επίλυση πολύπλοκων καθημερινών προβλημάτων. Στηριζόμενοι πάντα στη βοήθεια της πολιτείας και των υπηρεσιών των ανθρώπων που μας περιέβαλαν, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μαθητών και των οικογενειών τους.
Για τούτο αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω - πέρα από τυπικότητες – όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας και να τους συγχαρώ για το υψηλό ήθος τους, τις εκτεταμένες γνώσεις και την αδιάκοπη προσφορά τους στους μαθητές μας.
Ακολούθως, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό της Διεύθυνσης της Β΄Αθήνας, διότι γνωρίζω καλά πως, χωρίς τις μεγάλες τους προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στο κοινό μας όραμα, το έργο μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους γονείς των μαθητών της Β΄Αθήνας, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μας για να καταφέρουμε να επιλύσουμε δυσεπίλυτα προβλήματα.
Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι αφήνω αυτή τη θέση όντας πολύ πιο δυνατός από την ημέρα που την ανέλαβα. Αφήνω αυτή τη θέση γεμάτος από αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα ότι οι καλύτερες μέρες, για τα παιδιά μας, για εμάς και την πατρίδα μας, έρχονται.
Με βαθιά εκτίμηση,
Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας  
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΡ. ΑΝΔΡΩΝΗΣ        

Λειτουργία Σχολικών μονάδων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Μάιος 2019

 Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της διενέργειας των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών, Κοινοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από τα έγγραφα που ακολουθούν:

Κατάθεση δικαιολογητικών

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Μάιος 2019

 Σχετικά με την πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) για την υποβολή δικαιολογητικών στο πλαίσιο της αριθμ. 3ΕΑ/2019 Προκήρυξης του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΦΕΚ 12/τ. Προκ, ΑΣΕΠ/24-4-2019) σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνεται από τις 8.00 έως τις 14.00.

Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007), όπως ισχύει

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Μάιος 2019

Σας κοινοποιούμε την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Διεύθυνσης του Υπουργείου Παιδείας,

Έρευνας και Θρησκευμάτων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα

(ν.3528/2007), όπως ισχύει.

Εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στα Πειραματικά Σχολεία και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020.

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Μάιος 2019

   Σας ενημερώνουμε ότι στο αριθμ. 1638/τ.B’/13.5.2019 Φ.Ε.Κ. έχει δημοσιευθεί η με αρ.πρωτ. 67563/Δ6/30-4-2019 Υπουργική Απόφαση με θέμα «Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πειραματικά και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020». Η ως άνω απόφαση έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Π.Π.Σ. (http://depps.minedu.gov.gr).

Οδηγίες και κατευθύνσεις για την ίδρυση και λειτουργία Τάξεων Υποδοχής (ΤΥ) ΖΕΠ για το σχολικό έτος 2019-2020 σε δημοτικά σχολεία της χώρας – Α’ Φάση

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Μάιος 2019

 Σας γνωρίζουμε ότι κατά το σχολικό έτος 2019-2020 δίνεται η δυνατότητα στα δημοτικά σχολεία της χώρας να λειτουργήσουν Τάξεις Υποδοχής Ζ.Ε.Π., μέσω συγχρηματοδοτούμενου έργου από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο της συνέχισης κάποιων Δράσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πληροφορίες για τους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 09 Μάιος 2019

 Για πληροφορίες σχετικά με την εγκύκλιο του ΑΣΕΠ για τους διορισμούς Ειδικής Αγωγής παρακαλώ να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2132105759.

Απώλεια της συναδέλφου Ιωάννας Σταύρου

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Μάιος 2019

 Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συναδέλφου Ιωάννας Σταύρου, Διευθύντριας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Η συνάδελφος αντιμετώπισε το επάγγελμά της ως λειτούργημα, ανταποκρινόμενη πάντα με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές δυσκολίες. Η απουσία της είναι αισθητή και το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της. Η σκέψη μας είναι κοντά τους.

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας.

Πασχαλινές Ευχές

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2019

Περισσότερα Άρθρα...