Joomla Free Template by FatCow Hosting
ekdiloseis4 espa icon2016            ORIA SXOLEIWN  

Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών 2019

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Απρίλιος 2020

  Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας απέστειλε το ηλεκτρονικό αρχείο των βεβαιώσεων αποδοχών στο ΚΕΠΥΟ για τις δηλώσεις του φορολογικού  έτους  2019. 

Στο έντυπο Ε1 έχουν προσυμπληρωθεί τα πεδία αποδοχών από μισθωτές υπηρεσίες, ο φόρος και η εισφορά αλληλεγγύης και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των ποσών από μέρους του φορολογούμενου.

Στην περίπτωση που χρειάζεται διόρθωση ο φορολογούμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον εργοδότη του,  εν προκειμένω στο Τμήμα Β΄ Οικονομικού, αποστέλλοντας αίτημα στο email: oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr  ή καλώντας στο τηλέφωνο 213-2105740. Παρακαλείσθε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, λόγω του κορωνοϊού covid-19 και των μέτρων που έχουν ληφθεί από την υπηρεσία, να μην προσέρχεστε στα γραφεία μας, χωρίς προηγούμενη  επικοινωνία.

Για την ενημέρωσή σας έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας τα έντυπα βεβαιώσεων αποδοχών στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση  με την χρήση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Οι εν ενεργεία υπάλληλοι, οι πρώην υπάλληλοι οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στο έτος 2019 και όσοι έχουν εισπράξει ποσά κατόπιν δικαστικής απόφασης όπως παλαιότεροι συνταξιούχοι και καθαρίστριες, μπορούν να εκτυπώσουν τις  Βεβαιώσεις Αποδοχών Φορολογικού Έτους 2019 είτε πατώντας στο εικονίδιο της ενότητας  OIKONOMIKA.png και στη συνέχεια να επιλέξουν  ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΙΔΑΧ ΕΤΟΥΣ 2019

είτε   πατώντας στο σύνδεσμο εδώ.

Οι  αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που είχαν εργασθεί μέσα στο έτος 2019 στη  Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας, μπορούν να εκτυπώσουν τις  Βεβαιώσεις Αποδοχών Φορολογικού Έτους 2019  είτε πατώντας στο εικονίδιο της ενότητας  OIKONOMIKA.png και στη συνέχεια να επιλέξουν  ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΕΤΟΥΣ 2019

είτε   πατώντας στο σύνδεσμο εδώ.

Επίσης, η υπηρεσία μας απέστειλε το ηλεκτρονικό αρχείο στο ΚΕΠΥΟ για τους τόκους οι οποίοι έχουν εισπραχθεί μέσα στο έτος 2019 κατόπιν δικαστικών  αποφάσεων. Στους ενδιαφερόμενους (εν ενεργεία υπαλλήλους, καθαρίστριες και συνταξιούχους), λόγω του κορωνοϊού  covid-19 και των μέτρων που έχουν ληφθεί, οι βεβαιώσεις Τόκων σε έντυπη μορφή θα αποσταλούν  από την υπηρεσία μας με απλό ταχυδρομείο στη διεύθυνση κατοικίας τους.

Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2019-2020

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019

 Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του ΥΠ.Π.Ε.Θ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από όλους τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2019

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.Π.Ε.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την οικογενειακή παροχή δείτε εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019

Σας ενημερώνουμε ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα μπορούν να παραλάβουν τα έγγραφα απόλυσης τη Δευτέρα 24/6/2019 και την Τρίτη 25/6/2019 και ώρες 9.00-13.00 στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, Αρτέμιδος 15, Μαρούσι.

Ειδικά για το Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π. η παραλαβή θα γίνει την Τρίτη 25/6/2019.

Για παραλαβή από άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση. Όποιος επιθυμεί να παραλάβει ταχυδρομικώς θα πρέπει να στείλει ο ίδιος courier αποκλειστικά από Τετάρτη 26/6 και μετά στη διεύθυνση Λ. Κηφισίας 20 & Γκύζη, Μαρούσι 15125 2ος όροφος.

Ενημέρωση σχετικά με την υποβολή δήλωσης τοποθέτησης σε οργανικά κενά

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019

Σας ενημερώνουμε ότι στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr, στη λίστα επιλογής σχολικών μονάδων για τον κλάδο ΠΕ60 Νηπιαγωγών, προστέθηκε το 14ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής (ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ).

Ως εκ τούτου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και την Πέμπτη 20/06/2019 και ώρα 23:59 για όσους επιθυμούν τροποποίηση της αίτησής τους.

Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών 2018

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019

  Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας απέστειλε το ηλεκτρονικό αρχείο των βεβαιώσεων αποδοχών στο ΚΕΠΥΟ για τις δηλώσεις του οικονομικού έτους 2018. 

Στο έντυπο Ε1 έχουν προσυμπληρωθεί τα πεδία αποδοχών από μισθωτές υπηρεσίες, ο φόρος και η εισφορά αλληλεγγύης και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των ποσών από μέρους του φορολογούμενου. Στην περίπτωση που χρειάζεται διόρθωση, ο φορολογούμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον εργοδότη του, εν προκειμένω στο Τμήμα Β΄Οικονομικού της υπηρεσίας μας.

Για την ενημέρωσή σας έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας, τα έντυπα βεβαιώσεων αποδοχών στα οποία οι εν ενεργεία υπάλληλοι, οι πρώην υπάλληλοι οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στο έτος 2018, καθώς και οι εκπαιδευτικοί της Δ.Ε. Φυσικής Αγωγής οι οποίοι συμμετείχαν ως γραμματείς σε αγώνες της Π.Ε. Β΄ Αθήνας   μπορούν να έχουν πρόσβαση με την χρήση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Επίσης η υπηρεσία μας απέστειλε ηλεκτρονικό αρχείο στο ΚΕΠΥΟ για τους τόκους οι οποίοι έχουν εισπραχθεί μέσα στο έτος 2018 κατόπιν δικαστικής απόφασης. Οι ενδιαφερόμενοι (εν ενεργεία υπάλληλοι και συνταξιούχοι) θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις τόκων σε έντυπη μορφή από το Τμήμα Β΄ Οικονομικού της υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις  Βεβαιώσεις Αποδοχών Έτους 2018 (ενότητα Βαθμολόγιο - Μισθολόγιο) πατώντας στο σύνδεσμο:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ  ΕΤΟΥΣ 2018

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας, ότι μπορούν να εκτυπώσουν τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών οικονομικού Έτους 2018 (ενότητα Βαθμο΄λόγιο - Μισθολόγιο) πατώντας στο σύνδεσμο: 

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΕΤΟΥΣ 2018

εισάγοντας το ΑΦΜ.

Μηνιαίες Βεβαιώσεις Αποδοχών Αναπληρωτών Ιανουαρίου 2019

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019

  Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας, ότι μπορούν να εκτυπώσουν τις μηνιαίες βεβαιώσεις αποδοχών τους, του Ιανουαρίου 2019, πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο:

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 

και εισάγοντας το ΑΦΜ τους ξεκινώντας με απόστροφο και κλείνοντας με απόστροφο.π.χ. '038456289'

Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2018-2019

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018

 Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του ΥΠ.Π.Ε.Θ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από όλους τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.Π.Ε.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την οικογενειακή παροχή δείτε εδώ.

Απόλυση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018
Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς μας ότι τα έγγραφα απόλυσής τους, θα τους επιδοθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, στα γραφεία της Διεύθυνσής μας (Αγίων Αποστόλων και Ανάφης, Ν. Ηράκλειο).

check Προσοχή: Ειδικά για το ΕΒΠ και ΕΕΠ, τα έγγραφα θα επιδοθούν την Δευτέρα 25 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:30.

ΕΠΕΙΓΟΝ - Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2017-2018

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017

  Σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 35 του ν.4484/2017(ΦΕΚ110/τ.Α΄/01-08-2017) προστίθεται νέο εδάφιο στο τέλος του δεύτερου εδαφίου της παρ.1 του άρθρου 15 του ν.4354/2015, ως εξής:«H παροχή του προηγούμενου εδαφίου δεν χορηγείται σε υπάλληλο με τέκνα τα οποία έχουν ίδια εισοδήματα είτε από την άσκηση βιοποριστικού επαγγέλματος είτε από άλλη πηγή, υποβάλλουν δική τους φορολογική δήλωση και το δηλωθέν εισόδημα υπερβαίνει το ύψος του αφορολόγητου ορίου, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε φορά από τις διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας. Σε αυτή την περίπτωση η οικογενειακή παροχή παύει να καταβάλλεται για το οικονομικό έτος κατά το οποίο διαπιστώνεται η υπέρβαση του ως άνω ορίου».

Σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 35 του ν.4484/2017 η παρ.2 του άρθρου 15 του ν.4354/2015 αντικαθίσταται, από τότε που ίσχυσε, ως εξής:«2. Ειδικά, για τέκνα που φοιτούν σε οποιονδήποτε φορέα μεταλυκειακής εκπαίδευσης, δημόσιας ή ιδιωτικής, η παροχή δίδεται μόνο κατά τη διάρκεια του ελάχιστου αριθμού των αναγκαίων για την απονομή τίτλων σπουδών εξαμήνων, που προβλέπεται από τον οργανισμό κάθε φορέα εκπαίδευσης και σε καμία περίπτωση πέρα από τη συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας τους».  

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν τέκνα τα  οποία  υποβάλλουν δική τους φορολογική δήλωση και το δηλωθέν εισόδημα τους υπερβαίνει το ύψος του αφορολόγητου ορίου για τα εισοδήματα του 2016, ή εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν σε οποιοδήποτε φορέα μεταλυκειακής  εκπαίδευσης , δημόσιας ή ιδιωτικής και δεν το είχαν δηλώσει,  να υποβάλλουν εκ νέου  τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση  Οικογενειακής κατάστασης στην υπηρεσία μας.

 

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από όλους τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.Π.Ε.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με FAX (2102771324), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2017-2018

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του ΥΠ.Π.Ε.Θ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από όλους τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.Π.Ε.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με FAX (2102771324), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.