Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης Οικογενειακού Επιδόματος για το 2016

Κατηγορία: Οικονομικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

 Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του Υ.Π.Ε.Θ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από όλους τους μόνιμους (ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ) υπαλλήλους που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.Π.Ε.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β’ Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με FAX (2102771324), είτε με e-mail στο oikonvath@dipe-v-ath.att.sch.gr αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

Εμφανίσεις: 1164

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)