Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ71,ΠΕ70.50 Ειδικής Αγωγής και κλάδων ΠΕ61,ΠΕ60.50 Ειδικής Αγωγής για δήλωση προτίμησης

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης κλάδων ΠΕ71 και ΠΕ70.50 Ειδικής Αγωγής ,καθώς και τους εκπαιδευτικούς κλάδων ΠΕ61 και ΠΕ60.50 Ειδικής Αγωγής,

να υποβάλουν σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, μέχρι τις 16:00, δήλωση προτίμησης, στην οποία να επιλέξουν  μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να τοποθετηθούν.


 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

checkΟι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στους συνδέσμους:

checkΑφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις σχολικές μονάδες, όπου επιθυμείτε να τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

checkΗ δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

checkΣε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

checkΠαρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, την οποίαν θα παρακολουθούν, καθώς μέσω αυτής θα γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία τυχόν χρειαστεί σχετικά με την αίτησή τους.

checkΟι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

checkΟι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας καθημερινά για νεότερες ανακοινώσεις.

Εμφανίσεις: 672

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)