Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ευχαριστίες Διευθυντή προς Σχολικούς Συμβούλους, Διευθύντριες, Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Β? Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων συνεργασίας με τους Σχολικούς Συμβούλους, τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων της περιοχής αρμοδιότητας μας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, κ. Αθανάσιος Ηρ. Ανδρώνης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης, στις Διευθύντριες και στους Διευθυντές αλλά και σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσής μας για το εξαιρετικό έργο και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς όφελος των μαθητών μας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας συνεχίζει να προάγει το όραμα μιας ποιοτικής και δημιουργικής εκπαιδευτικής διαδικασίας παρά τις προκλήσεις της οικονομικής και κοινωνικής μας κρίσης.

Οι ποικίλες δράσεις  των σχολείων της Διεύθυνσής μας, που πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή και την ακούραστη προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των Διευθύνσεων των σχολείων μας, αποτελούν μια ανεκτίμητη εκπαιδευτική προσφορά που μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κάθε εκπαιδευτικός μας δίνει αδιάκοπη μάχη για να ξεπεράσει τις καθημερινές δυσκολίες και να ανταποκριθεί σε μια εκπαιδευτική πραγματικότητα με αυξημένες απαιτήσεις και περιορισμένα μέσα. Στόχος μας θα παραμείνει να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αντεγκλήσεις, μέσα σε κλίμα συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού. Βασική επιδίωξή μας είναι η συνεχής συνεργασία με όλους τους Σχολικούς Συμβούλους, τις Διευθύντριες, τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας για να φέρουν σε πέρας τα πολυποίκιλα καθήκοντά τους, στα οποία περιλαμβάνεται όχι μόνον η οργάνωση της διδασκαλίας και της μάθησης, αλλά και η διαχείριση ανθρώπινων πόρων κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συμβολή όλων μας στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών και παιδαγωγικών μας στόχων και στην αποδοτικότερη λειτουργία των σχολείων μας είναι κεφαλαιώδους σημασίας και θα αποτελέσει την βάση για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού μας οράματος.

  Συναδελφικά,

  Ο Διευθυντής Πθμιας Εκπ/ης Β' Αθήνας

       Αθανάσιος Ηρ. Ανδρώνης  

Εμφανίσεις: 1422

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)