Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών 2017

Κατηγορία: Οικονομικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

checkΣας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας απέστειλε το ηλεκτρονικό αρχείο των βεβαιώσεων αποδοχών στο ΚΕΠΥΟ για τις δηλώσεις του οικονομικού έτους 2017.

Στο έντυπο Ε1 έχουν προσυμπληρωθεί τα πεδία αποδοχών από μισθωτές υπηρεσίες, ο φόρος και η εισφορά αλληλεγγύης και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των ποσών από μέρους του φορολογούμενου. Στην περίπτωση που χρειάζεται διόρθωση, ο φορολογούμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον εργοδότη του, εν προκειμένω στο τμήμα μισθοδοσίας της υπηρεσίας μας.

Για την ενημέρωσή σας έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας, τα έντυπα βεβαιώσεων αποδοχών στα οποία οι εν ενεργεία υπάλληλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με την χρήση του ΑΦΜ. 

Επίσης η υπηρεσία μας απέστειλε ηλεκτρονικό αρχείο στο ΚΕΠΥΟ για τους τόκους οι οποίοι έχουν εισπραχθεί μέσα στο έτος 2017 κατόπιν δικαστικής απόφασης. Οι ενδιαφερόμενοι (εν ενεργεία υπάλληλοι και συνταξιούχοι) θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις τόκων σε έντυπη μορφή από το Τμήμα Οικονομικού της υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις  Βεβαιώσεις Αποδοχών Έτους 2017 πατώντας στο σύνδεσμο:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017   

 checkΕνημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι μπορούν να εκτυπώσουν τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών έτους 2017 πατώντας στο σύνδεσμο:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΣΠΑ ΕΤΟΥΣ 2017

και εισάγοντας το ΑΦΜ τους.

Εμφανίσεις: 7243

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)