Joomla Free Template by FatCow Hosting

Αναφορά Ανάληψης Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας (από Μετάθεση, Μετάταξη, Απόσπαση)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

neo Με στόχο την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων και της ταλαιπωρίας των συναδέλφων, ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας (Μετάθεση, Απόσπαση, Μετάταξη) καθώς και τους εκπαιδευτικούς που έχουν αποσπαστεί στη Διεύθυνση Β' Αθήνας να αναλάβουν υπηρεσία την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, Σοφίας και Νεότητας, Ν. Ηράκλειο, (τηλ: 210-2827074) πλησίον Ηλ. Σταθμού Ηρακλείου (Οδηγίες μετάβασης-χάρτης) , κατά τις ώρες : 10:00-14:00.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν οργανικά σε μη λειτουργούντα σχολεία καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας (Ανάφης και Αγίων Αποστόλων).

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να εκτυπώσουν ένα εκ των παρακάτω επισυναπτόμενων εντύπων αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας και να το προσκομίσουν συμπληρωμένο.

Επισυναπτόμενα:

Έντυπο Αναφοράς Ανάληψης Υπηρεσίας-Από Απόσπαση

Έντυπο Αναφοράς Ανάληψης Υπηρεσίας-Στη Διάθεση

Εμφανίσεις: 866

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)