Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Τοποθέτηση Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

 Με την αριθ. 21/11-09-2017 Πράξη του το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Επιλογής Στελεχών σχολικών μονάδων ( Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β? Αθήνας ),

Α. Πρότεινε την τοποθέτηση, για το συμφέρον της υπηρεσίας και με δαπάνη του Δημοσίου, στη θέση των Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας των παρακάτω εκπαιδευτικών με τριετή θητεία, η οποία λήγει στις 31 - 7 ? 2020.

 Πίνακας τοποθετήσεων υποδιευθυντών σχολικών μονάδων

Οι Υποδιευθυντές θα αναλάβουν υπηρεσία στην αντίστοιχη σχολική μονάδα τοποθέτησής τους, αύριο Τρίτη 12-9-2017. Αντίγραφο της ανάληψης υπηρεσίας θα κατατεθεί στην υπηρεσία μας ( κ. Θεοδωρίδου ).

Β. Σε ό, τι αφορά την επιλογή Υποδιευθυντή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης το Συμβούλιο αναπέμπει το Πρακτικό στο Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης για νέα ψηφοφορία επί των δύο επικρατέστερων υποψηφίων, ώστε να προταθεί ως Υποδιευθυντής ο έχων την απλή πλειοψηφία, επειδή δεν τηρήθηκε η κατά νόμο διαδικασία κατά τη διατύπωση γνώμης του Συλλόγου Διδασκόντων για επιλογή Υποδιευθυντή (δεν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία). Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Τρίτη 12-9-2017 και ώρα μέχρι 14:00.

 
 
Εμφανίσεις: 277179

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)