Joomla Free Template by FatCow Hosting

Τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του ΚΠΕ Αργυρούπολης στις 8, 9, και 10 Μαρτίου 2018 για εκπαιδευτικούς Σχολείων Δ/νσεων Α/θμιας Εκπ/σης Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ Αθηνών

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

 Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας διά του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τo Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης και τις Διευθύνσεις Π.Ε. Α΄, Γ΄ και Δ΄ Αθήνας προτίθεται να υλοποιήσει τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις 8, 9 και 10 Μαρτίου 2018 με θέμα: «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφορία: Διαχείριση φυσικών οικοσυστημάτων γειτονικών στις πόλεις, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και αειφορική ανάπτυξη» με υποθέματα α) «Το νερό ? η θάλασσα» και β) «Το νερό ? τα ρέματα» που απασχολούν και φέτος ιδιαίτερα τη χώρα και την Αττική.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο περιλαμβάνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο υπ? αρ. πρωτ. 1/8-1-2018 του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης. Επισημαίνεται ότι βάσει του ανωτέρω εγγράφου του Κ.Π.Ε. Αργυρούπολης «η δήλωση συμμετοχής του Εκπαιδευτικού σημαίνει δεοντολογικά και ανάληψη υποχρέωσης συμμετοχής τόσο για την αποτελεσματική οργάνωση και υλοποίηση του σεμιναρίου αλλά και για τα οικονομικά του».Για επιπλέον πληροφορίες και το πρόγραμμα του συνεδρίου δείτε εδώ.

Δήλωση συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας http://tinyurl.com/102kpearg μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου.

Εμφανίσεις: 454

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)