Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων Γενικής και Ειδικής αγωγής Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας ? Πρόσκληση για δήλωση προτίμησης εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Μαϊος 2018
   Σύμφωνα με την αριθμ. 9/24-5-2018 Πράξη του το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας συνέταξε πίνακα κενών οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 Γενικής Αγωγής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2018 και καλεί από σήμερα 24-5-2018 μέχρι την Παρασκευή 25-5-2018 και ώρα 11:00 π.μ., όσους εκπαιδευτικούς κατά τα παρελθόντα έτη είχαν κριθεί ως οργανικά υπεράριθμοι λόγω σχολικών μεταβολών (συγχωνεύσεις ? υποβιβασμοί Σχολικών Μονάδων) και τοποθετήθηκαν σε νέες οργανικές θέσεις, καθώς και όσοι από τους προαναφερόμενους εκπαιδευτικούς δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν, να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης, με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή FAX (210 6394882) αποκλειστικά και μόνο για τη σχολική μονάδα από την οποία κρίθηκαν υπεράριθμοι, εφόσον το επιθυμούν και με την προϋπόθεση ότι υφίσταται οργανικό κενό στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα παραπάνω αναφερόμενα να δηλώνουν το έτος και τη σχολική μονάδα στην οποία κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι.

Συνημμένα:

  Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

  Έντυπο δήλωσης τοποθέτησης

Εμφανίσεις: 1567

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)