Joomla Free Template by FatCow Hosting

Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018

 20180516 231303

Σας ενημερώνουμε ότι στο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρητορικής Τέχνης με θέμα: «Σκέφτομαι? Εκφράζομαι? Επικοινωνώ? στη Νοηματική Ανάγνωση και στον Αυθόρμητο Λόγο», που διοργανώνει η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας, δια της Υπευθύνου Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. Δ? Αθήνας και Ανατολικής Αττικής, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων, το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.) και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Μελέτης της Λογοτεχνίας και της Ρητορικής ΠΤΔΕ / ΕΚΠΑ, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, κατά τις ώρες 9:30 ? 19:30, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος-Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα λάβουν μέρος συνολικά 210 μαθητές, εκ των οποίων οι 72 θα είναι από τη Διεύθυνσή μας.

Η παρουσίαση των σχολείων της Διεύθυνσής μας θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 16:00 ? 19:30, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Επισυναπτόμενα:

  Πρόγραμμα

 Έγγραφο


 

Εμφανίσεις: 593

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)