Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Περ. Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.E.A.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

 Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.32/9236/18-6-2018 έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σησ Αττικής σχετικά με Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Αττικής.

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Συμβούλιο, καλούνται να υποβάλλουν τη συνημμένη αίτηση μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα, μέχρι Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

Επισυναπτόμενο:

 Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Διευθυντή/ντριας Σχολικής Μονάδας

Εμφανίσεις: 425

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)