Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Συμπληρωματικές και υποχρεωτικές οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 ? Γαλλικής Γλώσσας και ΠΕ86 ? Πληροφορικής της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (Β΄- Γ΄ΦΑΣΗ).

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018
 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 15 / 5-7-2018 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες Συμπληρωματικών και Υποχρεωτικών Οριστικών Τοποθετήσεων (β΄- γ΄  φάση) εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας και ΠΕ86-Πληροφορικής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας. Σε περίπτωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων επί αυτών, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση θεραπείας τους, όπως προβλέπεται στο άρθρο 15, παρ. 15 του Π.Δ. 50/96, από την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Εμφανίσεις: 2770

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)