Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις Διευθύντριες, Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων (Δημόσιων και Ιδιωτικών, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Ψυχικού)

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας του 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.ΚΕ.Σ.) Αττικής με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου, Βαρβάρα Πρεβεζάνου, κλάδου Σ.Ε.Ε. ΠΕ60-Νηπιαγωγών διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με τις Διευθύντριες, Προϊσταμένους/Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων παιδαγωγικής και επιστημονικής της ευθύνης (Δημόσιων και Ιδιωτικών, Φιλοθέης, Χαλανδρίου και Ψυχικού) με θέμα : «Πλαίσιο λειτουργίας του ΠΕ.ΚΕ.Σ. και συνεργασία με τα σχολεία».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13.15 μμ στον χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, Στεργοπούλειο Ιωαννίνων & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι, τηλ. 210-6847273,

Για πληροφορίες δείτε εδώ.

Εμφανίσεις: 3045

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)