Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Κου Αθανάσιου Ηρ. Ανδρώνη

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019
 Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,
Η θητεία μου στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας θα πρέπει να διακοπεί εξαιτίας της υποψηφιότητάς μου για μια θέση στην Ευρωβουλή στις επερχόμενες εκλογές στις 26 Μαΐου.
Με αυτή την αφορμή, σας αποστέλλω ευχαριστήριο μήνυμα για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα έτη.
Το όραμα που μοιράστηκα με τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Β΄Αθήνας μας οδήγησε σε έναν συνεχή αγώνα ώστε όλοι οι μαθητές της Β΄Αθήνας να έχουν τα καλύτερα εκπαιδευτικά αγαθά και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επιτύχουν στη ζωή τους.  
Μαζί με τους συνεργάτες μου εργαστήκαμε άοκνα με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών, με δημοκρατία και διάλογο για να καταφέρουμε την επίλυση πολύπλοκων καθημερινών προβλημάτων. Στηριζόμενοι πάντα στη βοήθεια της πολιτείας και των υπηρεσιών των ανθρώπων που μας περιέβαλαν, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μαθητών και των οικογενειών τους.
Για τούτο αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω - πέρα από τυπικότητες ? όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας και να τους συγχαρώ για το υψηλό ήθος τους, τις εκτεταμένες γνώσεις και την αδιάκοπη προσφορά τους στους μαθητές μας.
Ακολούθως, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό της Διεύθυνσης της Β΄Αθήνας, διότι γνωρίζω καλά πως, χωρίς τις μεγάλες τους προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στο κοινό μας όραμα, το έργο μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους γονείς των μαθητών της Β΄Αθήνας, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μας για να καταφέρουμε να επιλύσουμε δυσεπίλυτα προβλήματα.
Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι αφήνω αυτή τη θέση όντας πολύ πιο δυνατός από την ημέρα που την ανέλαβα. Αφήνω αυτή τη θέση γεμάτος από αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα ότι οι καλύτερες μέρες, για τα παιδιά μας, για εμάς και την πατρίδα μας, έρχονται.
Με βαθιά εκτίμηση,
Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας  
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΡ. ΑΝΔΡΩΝΗΣ        
Εμφανίσεις: 3845

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)