Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών οργανικά υπεραρίθμων -Οργανικά κενά σχολικών μονάδων γενικής και ειδικής αγωγής Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης σε οργανικά κενά κλ. ΠΕ60-ΠΕ70 -ΠΕ07-ΠΕ86-ΠΕ79.01-ΠΕ91.01

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

 Σας ανακοινώνουμε ότι το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας σύμφωνα με την αριθμ. 16/11-6-2019  Πράξη του:      

 Α. Προτείνει την τοποθέτηση των παρακάτω οργανικά υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, κλάδου ΠΕ60 και ΠΕ70, που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 94 παρ. 1 εδ. γ του Ν. 4547/2018 ( Α΄, 102 ), σε κενή οργανική θέση του αντίστοιχου κλάδου σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ως ακολούθως:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΚΛΑΔΟΣ

Α. Μ.

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΠΕ60

595581

ΔΙΑΘΕΣΗ

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ν. ΨΥΧΙΚΟΥ

ΣΒΟΛΗ  

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΠΕ70

593198

ΔΙΑΘΕΣΗ

14ο Δ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Β. Επαναπροσδιορίζει ( οριστικοποιεί ) τις κενές οργανικές  θέσεων κλάδων  ΠΕ70 - ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και των κλάδων ΠΕ07-ΠΕ86-ΠΕ79.01-ΠΕ91.01 Γενικής Αγωγής Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2019 και καλεί όσους εκπαιδευτικούς έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας, όσους έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.(βελτίωση οργανικής θέσης) και όσους βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες, μέσα σε πέντε (05) εργάσιμες ημέρες από Τετάρτη 12-6-2019 μέχρι και Τετάρτη 19-6-2019. 

Οι αιτήσεις Γενικής Αγωγής θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Τα βήματα για τη συμπλήρωση προτιμήσεων στις αιτήσεις είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε στην περιοχή Αιτήσεις Μετάθεσης και ανοίξτε την αντίστοιχη αίτηση βελτίωσης πατώντας το εικονίδιο προβολή.
2. Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
3. Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε.
4. Πατήστε το κουμπί Προσωρινή Αποθήκευση.

 

Οι αιτήσεις Ειδικής Αγωγής θα γίνουν με τη συμπλήρωση της αίτησης που σας επισυνάπτουμε και την αποστολή της με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  Επισημαίνεται ότι στη δήλωση προτίμησης μπορούν να δηλώνονται όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, αλλά όλα τα σχολεία της περιοχής διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν και άλλα κενά με τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών από τις βελτιώσεις.

Σε ό, τι αφορά τα οργανικά κενά των κλάδων ΠΕ06 και ΠΕ11 θα προσδιορισθούν σε επόμενη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, ώστε οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, εν αναμονή Υπουργικής Απόφασης β΄ φάσης μεταθέσεων εκπαιδευτικών των συγκεκριμένων κλάδων.

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Αίτηση Δήλωσης Προτιμήσεων Σχολικών Μονάδων  (Για Ειδική Αγωγή ΜΟΝΟ)

 

 
Εμφανίσεις: 1254

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)