Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Αποσπασμένων στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας από άλλα ΠΥΣΠΕ και αποσπασμένων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

 Με την αριθ.  26/9-9-2019  Πράξη του, το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας προσδιόρισε τα κενά κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών, ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ08-Καλλιτεχνικών με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας μέχρι αύριο Τρίτη 10-9-2019 και ώρα 09:00 το πρωί. Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων, να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι η στήλη ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, θα συμπληρωθεί ΜΟΝΟ με τη χρήση αριθμών (1,2,3,4, κτλ), χωρίς τη χρήση γραμμάτων, για να γίνει δυνατή άμεσα η επεξεργασία των αιτήσεων.

 Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων για ΠΕ08 Καλλιτεχνικών από απόσπαση

 Πίνακας κενών ΠΕ08

Εμφανίσεις: 3052

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)