Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Εκκρεμείς μετατάξεις εκπαιδευτικών Ν. 1824/88

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

 Με το άρθρο 5 παρ. 7 του Ν. 1824/88 (ΦΕΚ 296 Α') «Ρύθμιση θεμάτων εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις» όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 31 παρ.5 του Ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 Α΄) «Αναβάθμιση του ρόλου του εκπαιδευτικού ?καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις» και το άρθρο 18 παρ. 1 του Ν.4440/2016 (ΦΕΚ224 Α΄) «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του N. 4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις», δόθηκε η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διάφορων κλάδων και ειδικοτήτων να αιτηθούν μετάταξη σε θέσεις κλάδων μόνιμων διοικητικών υπαλλήλων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με καταληκτική ημερομηνία αίτησης την 31η Ιουλίου 2017.

Προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υλοποίησης όλων των εκκρεμών ενεργών και εμπρόθεσμων αιτήσεων και καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την υποβολή τους, παρακαλούμε όπως απευθύνετε πρόσκληση σε όλους τους εκπαιδευτικούς που υπάγονται στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να δηλώσουν ανανέωση ενδιαφέροντος για τη μετάταξή τους βάσει της ως άνω νομοθεσίας.

Συνημμένα:

Εμφανίσεις: 3190

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)