Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα Διευθυντή

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

  Αγαπητοί συνάδελφοι, Κυρίες και Κύριοι

Κάθε  ταξίδι έχει και το τέλος του. Μαζί ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια στη Β? Αθήνας με σκοπό την εξασφάλιση όλων αυτών των συνθηκών που θα επιτρέπουν σε κάθε μαθητή να αναπτύξει την προσωπικότητα του έτσι ώστε να προάγει τις αξίες της Δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της Ειρήνης και της Ελευθερίας.

          Στόχος μας ήταν κάθε μαθητής να δημιουργήσει ισχυρή αυτοαντίληψη, συναισθηματική σταθερότητα, κριτική και διαλεκτική ικανότητα καθώς και θετική διάθεση για συνεργασία και αυτενέργεια.

          Είναι γεγονός το οποίο κανείς δεν δύναται να αμφισβητήσει, ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν τα πλέον δύσκολα που έχει βιώσει η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και ολόκληρη η κοινωνία μας. Μέσα σ? αυτό το πλαίσιο καταφέραμε να στηρίξουμε τον μαθητή αλλά και την ελληνική οικογένεια που κλήθηκε αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες καταστάσεις

          Αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη αυτή τη στιγμή να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους μου τους συνεργάτες.

          Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους ?κι έναν έναν ξεχωριστά- τους εκπαιδευτικούς της Β? Αθήνας που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και σε πολύ δύσκολες συνθήκες επιτέλεσαν το καθήκον τους απέναντι στην κοινωνία.

          Τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των σχολείων, τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα όλα αυτά τα χρόνια και να τους συγχαρώ για την εργατικότητα τους, το ήθος τους, αλλά και την επιστημονική τους κατάρτιση.

          Τις κυρίες και τους κυρίους Δημάρχους αλλά και όλους του υπαλλήλους των Δημοτικών αρχών που μαζί καταφέραμε πολλές φορές να δώσουμε λύσεις σε δυσεπίλυτα προβλήματα.

          Όμως ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Διεύθυνση της Β? Αθήνας, οι οποίοι αγόγγυστα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες τα κατάφεραν.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Διευθυντές και τους συναδέλφους που αποχωρούν από την υπηρεσία για όλα όσα προσέφεραν στους μαθητές τους και στην ελληνική κοινωνία και να τους ευχηθώ υγεία και δύναμη για τις ημέρες που ακολουθούν.

          Αγαπητοί φίλοι αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, διότι σε πολύ δύσκολες σχεδόν ακραίες καταστάσεις καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε το όραμα μας πράξη. Προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να εργαστούμε πάνω σε αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ειρήνη. Φανήκαμε αντάξιοι του κλάδου μας, ο οποίος σε όλες τις δύσκολες στιγμές δήλωνε παρόν για μια καλύτερη και ευημερούσα πατρίδα.

          Εύχομαι στον καινούριο Διευθυντή Εκπαίδευσης υγεία δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ανδρώνης Αθανάσιος

Εμφανίσεις: 312

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)