Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση σε διαδικτυακές ενημερωτικές συνάντηση σύνδεσης και ενδυνάμωσης με τίτλο «Ο Παιδίατρος πάει στο Σχολείο: ερωτήσεις και απαντήσεις στον καιρό της πανδημίας»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

 Η Δ/νση Π.Ε. Β΄ Αθήνας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αττικής διοργανώνει κύκλο δίωρων διαδικτυακών συναντήσεων σύνδεσης και ενδυνάμωσης για τις τους Δ/ντές ?Δ/ντριες των Δημοτικών Σχολείων, τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων και τους Yπευθύνους Covid-19  των σχολικών μονάδων περιοχής ευθύνης μας, με τίτλο: «Ο Παιδίατρος πάει στο Σχολείο: ερωτήσεις και απαντήσεις στον καιρό της πανδημίας».

Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο κ. Αναστάσιος Χατζής, Παιδίατρος ?Εντατικολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής.

Η πρώτη συνάντηση θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 2/11/2020 και ώρες 11:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και στο τηλέφωνο 6976606060.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Εμφανίσεις: 478

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)