Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων με ΕΑΕΠ από Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Προσκαλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ08-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕ16-ΜΟΥΣΙΚΗΣ, και ΠΕ32-18.41-ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ/ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, οι οποίοι προσλήφθηκαν μέσω ΕΣΠΑ για να τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες με ΕΑΕΠ της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, να υποβάλουν προς το ΠΥΣΠΕ δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, από σήμερα Δευτέρα 30-9-2013 και μέχρι αύριο, Τρίτη 1-10-2013, και ώρα 10:00 π.μ., αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, συμπληρώνοντας τη φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στο σύνδεσμο http://www.dipevath.gr/index.php?option=com_forme&fid=8.

 

 

Για την υποβολή της παραπάνω δήλωσης, παρακαλούνται οι εκπ/κοί να λάβουν υπόψη τους παρακάτω πίνακες με τα λειτουργικά κενά ανά ειδικότητα:

Πίνακας λειτουργικών κενών ΠΕ08-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ

Πίνακας λειτουργικών κενών ΠΕ16-ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Πίνακας λειτουργικών κενών ΠΕ32-18.41-ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ/ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Πρόσκληση προς τους Εκπ/κούς κλάδων ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και ΠΕ19-20-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που διατέθηκαν από τη Δ/θμια Εκπ/ση να αναλάβουν υπηρεσία και να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06-ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και ΠΕ19-20-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, οι οποίοι διατέθηκαν από το ΠΥΣΔΕ Β΄Αθήνας στο ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, να παρουσιαστούν στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας, Λεωφ. Μεσογείων 448, 3ος όροφος, να αναλάβουν υπηρεσία και να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, μέχρι την Τετάρτη 18-9-2013 και ώρα 12:00.

Προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και άσκοπες αναμονές, μπορείτε να εκτυπώσετε τα έντυπα ανάληψης υπηρεσίας και δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων , και να τα παραδώσετε συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα.

 

Συνημμένα:

Πρόσκληση προς Μεταταχθέντες Εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ05 και ΠΕ07 για Υποβολή Δήλωσης Προσωρινής Τοποθέτησης

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καλούνται οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ05 και ΠΕ07 να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης βάσει των ομάδων σχολείων όπως αυτές προσδιορίστηκαν και οριστικοποιήθηκαν με την αριθ. 27/8-9-2013 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας μέχρι την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στις 15:00 με fax: 210-8063626.

 

Για την ευκολότερη συμπλήρωση της δήλωσης παρακαλούμε να αναγράφετε το σχολείο ανάληψης υπηρεσίας που αναφέρεται σε κάθε ομάδα.

 

Επισυναπτόμενα:

Δήλωση Προτίμησης

Πίνακας με Ομάδες Σχολείων για Γαλλική Γλώσσα

Πίνακες με Ομάδες Σχολείων για Γερμανική Γλώσσα

Πρόσκληση λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ για δήλωση υπεραριθμίας και προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013

Με το έγγραφο υπ' αριθ. πρωτ. 9735/9-9-2013 , το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη:

 

1. τη μη λειτουργία των παρακάτω σχ. μονάδων:

? 12ο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

? 2ο Δ.Σ. Πεντέλης

? 3ο Δ.Σ. Λυκόβρυσης

? 2ο Δ.Σ. Εκάλης ? Ζάννειο

 

2. το μαθητικό δυναμικό και το εκπ/κό προσωπικό όλων των Δημοτικών Σχολείων που λειτουργούν σύμφωνα με τα στοιχεία του Survey, τα οποία ενημερώνονται με ευθύνη των Διευθυντών και Διευθυντριών των Σχ. Μονάδων,

 

οριστικοποίησε τις κατά σχολείο λειτουργικές υπεραριθμίες (Πίνακας 1 ) και τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 2 ), και καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες που δεν λειτουργούν και σε αυτές που αναγράφονται στον Πίνακα 1, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν δήλωση υπεραριθμίας και προτίμησης σχολικών μονάδων, ώστε να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Β? Αθήνας, για το σχολικό έτος 2013-2014.

 

Όσοι από τους παραπάνω εκπαιδευτικούς κατέχουν τίτλο εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή (δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών, δίπλωμα μετεκπαίδευσης), εφόσον το επιθυμούν, μπορούν επιπλέον να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά σε ΣΜΕΑΕ (Ειδικά Σχολεία) και Τμήματα Ένταξης (Πίνακας 3 ).

 

Επισημαίνουμε ότι:

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση (Έντυπο 4 ) και θα την αποστείλουν με φαξ στο 210-8063626, σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97 από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων μετάθεσης και τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν συνημμένα τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 2, Πίνακας 3). Τονίζουμε όμως ότι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν εμφανίζονται κενές λειτουργικές θέσεις, καθώς ενδέχεται να προκύψουν από άδειες που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας το συντομότερο δυνατό.

 

 

Πίνακες - Έντυπα:

1. Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες (Πίνακας 1 )

2. Πίνακας με Σχολικές Μονάδες που παρουσιάζουν λειτουργικά κενά (Πίνακας 2 )

3. Πίνακας με λειτουργικά κενά σε Τμήματα Ένταξης (Πίνακας 3 )

4. Έντυπο Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας-Προσωρινής Τοποθέτησης (Έντυπο 4 )

 

Πρόσκληση προς Εκπαιδευτικούς ΠΕ70, ΠΕ 60 και ΠΕ06 που Αποσπάστηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β? Αθήνας για Ανάληψη Υπηρεσίας και Δήλωση Προτίμησης Προσωρινής Τοποθέτησης στις Σχολικές Μονάδες της Δ/νσης

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2013

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ'αριθμ. πρωτ. 9649/6-9-2013 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας , καλούνται οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί των παραπάνω κλάδων να παρουσιαστούν την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 από τις 10:00 έως τις 12:00 στο 1ο Δημ. Σχολ. Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου 27,τηλ. 210 6392290) για να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας.

 

Επισημαίνεται ότι ταυτόχρονα με την ανάληψη υπηρεσίας θα υποβληθεί από τους εκπαιδευτικούς και η δήλωση προσωρινής τοποθέτησής τους με βάση τα λειτουργικά κενά που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μετά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ αύριο Δευτέρα μετά τις 14:00.

 

Προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις και άσκοπες αναμονές, μπορείτε να εκτυπώσετε τα έντυπα ανάληψης υπηρεσίας και δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων , και να τα παραδώσετε συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα.

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Ειδικότητας ΠΕ19-20 Πληροφορικής για Υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Τοποθέτησης εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ'αριθμ. πρωτ. 9541/5-9-2013 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας , το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ19-20 Πληροφορικής που μετατάχθηκαν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση βάσει του ΦΕΚ986/3-9-2013 τ.Γ΄-ΑΔΑ:ΒΛ979-ΣΚΒ να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης ηλεκτρονικά και μόνο, από το σύνδεσμο http://www.dipevath.gr/index.php?option=com_forme&fid=8 μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00. .

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να συμβουλευτούν το συνημμένο πίνακα σχολικών μονάδων με λειτουργικά κενά (Πίνακας 1 ) και να περιοριστούν στην επιλογή σχολικών μονάδων από τον εν λόγω πίνακα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Δημοτικών Σχολείων Διευρυμένου Ωραρίου.


Εφιστούμε την προσοχή στο ότι η μη υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων συνεπάγεται τοποθέτηση στα εναπομείναντα κενά χωρίς δήλωση προτίμησης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας τις προσεχείς ημέρες.

 

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και ΠΕ16-Μουσικής για Υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Τοποθέτησης εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ'αριθμ. πρωτ. 9513/5-9-2013 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας , το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς:


1) ειδικοτήτων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής και ΠΕ16-Μουσικής που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας

2) ειδικοτήτων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής που μετατάχθηκαν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση βάσει του ΦΕΚ986/3-9-2013 τ.Γ΄-ΑΔΑ:ΒΛ979-ΣΚΒ

 

να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης ηλεκτρονικά και μόνο, από το σύνδεσμο http://www.dipevath.gr/index.php?option=com_forme&fid=8 μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00. .

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν το συνημμένο πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 1 ) για την προτίμηση σχολικών μονάδων. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα κενά έχουν προκύψει από την μέχρι τώρα καταγραφή των αδειών από την υπηρεσία μας. Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν παρουσιάζεται λειτουργικό κενό τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την πιθανότητα να προκύψει στην πορεία.



Σας επισημαίνουμε ότι, βάσει της εγκυκλίου με αριθμ. πρωτ. 122329/Δ1/4-9-2013 του ΥΠΑΙΘ , κατά την προσωρινή τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες, θα προηγηθούν αυτοί που ήταν ήδη στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, πριν τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.



Εφιστούμε ακόμα την προσοχή στο ότι η μη υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων συνεπάγεται τοποθέτηση στα εναπομείναντα κενά χωρίς δήλωση προτίμησης.


Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας τις προσεχείς ημέρες.

 

Πρόσκληση Λειτουργικά Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Π.Ε. Β? Αθήνας για Υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Τοποθέτησης εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας (έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. 9390/3-9-2013) καλεί τους εκπαιδευτικούς:

? Αθανασούλη-Καρούζου Δήμητρα, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας

? Καλλιβωκά Σταματούλα, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας

? Τσιρίγος Νικήτας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής

που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι από σχολικές μονάδες που δε λειτουργούν λόγω έλλειψης διδακτηρίου να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης για το σχολικό έτος 2013-2014.

Επισημαίνουμε τα εξής:

? Οι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης (συνημμένο έντυπο ) και θα τη στείλουν στο fax με αριθμ. 210.8063626 μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2013, 12.00 το μεσημέρι .

? Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακας κενών ) για την προτίμηση σχολικών μονάδων. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα κενά έχουν προκύψει μετά την καταγραφή αδειών από την υπηρεσία μας, μετά τη συνταξιοδότηση εκπαιδευτικών του αντίστοιχου κλάδου και από τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων της Δ/νσης διευρυμένου ωραρίου (ΕΑΕΠ). Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν παρουσιάζεται λειτουργικό κενό τη δεδομένη χρονική στιγμή με την πιθανότητα να προκύψει στην πορεία (απουσίες εκπ/κών).

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας τις προσεχείς ημέρες.

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Eκπαίδευσης Ειδικότητας ΠΕ60 για Υποβολή Αιτήσεων Αποσπάσεων στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τις Ανάγκες του Παιδικού Σταθμού, κατά το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 119411/Δ1/30-8-2013 έγγραφο της Δ/νσης Προσωπικού Α/θμιας Εκπαίδευσης Τμήμα Γ του Υ.ΠΑΙ.Θ. σας ενημερώνουμε ότι καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας ΠΕ60, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπασθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και να προσφέρουν υπηρεσία στον Παιδικό Σταθμό που λειτουργεί σε αυτήν, κατά το σχολικό έτος 2013-2014, να υποβάλουν αίτηση από 30-08-2013 μέχρι 03-09-2013 στη Δ/νση Διοικητικού/Τμήμα Α? της Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Οι θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν ανέρχονται σε έξι (6). Ο Παιδικός Σταθμός λειτουργεί σύμφωνα με την υπ? αριθμ. 62375/Η/01-06-2012 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β 1823) «Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων».

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)