Joomla Free Template by FatCow Hosting

Χριστουγεννιάτικες Ευχές Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Κάρτα Χριστουγέννων ΔΠΕ Β ΑΘΗΝΑΣ

 

 

Προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή Διευθυντών 4/θεσίων και άνω Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Προκηρύσοουμε την πλήρωση, με επιλογή, των θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων και άνω Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Συγκρότηση Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε την Απόφαση με αρ.πρωτ.23635/06-12-2022 του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής σύμφωνα με την οποία συγκροτήθηκε το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας.

Μεταστέγαση Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της διαδικασίας μετεγκατάστασης των γραφείων της Διεύθυνσής μας στην οδό Γκύζη  18 και Κηφισίας (ακριβώς απέναντι) οι υπηρεσίες μας δεν θα λειτουργούν από σήμερα Τετάρτη 30/11/22 έως και τη Δευτέρα 5/12/2022.

Για επείγοντα θέματα μπορείτε να καλείτε στα κινητά τηλέφωνα των Προϊσταμένων των Τμημάτων.

Πολύ σύντομα από την ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε και για τους νέους αριθμούς τηλεφώνων. 

Αποτελέσματα των Εκλογών Αιρετών Εκπροσώπων των Εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (5-11-2022)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης
 Σας κοινοποιούμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ) της 5ης Νοεμβρίου 2022.

Ανακήρυξη υποψηφίων για τις Εκλογές Αιρετών Εκπροσώπων των Εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης έτους 2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης
 Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές έτους 2022 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) θα διεξαχθούν όλες ηλεκτρονικά, στις 5 Νοεμβρίου, από την 9η πρωινή μέχρι την 5η μεταμεσημβρινή ώρα. Στη συνέχεια παραθέτουμε τις Αποφάσεις ανακήρυξης όλων των υποψηφιοτήτων και την Απόφαση συγκρότησης των Εφορευτικών Επιτροπών.

 Απόφαση συγκρότησης εφορευτικών επιτροπών

 Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων ΚΥΣΠΕ

 Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων ΑΠΥΣΠΕ

 Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων ΠΥΣΠΕ

Πρόσκληση μόνιμων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων απόσπασης προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ), για το σχολικό έτος 2022-2023

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπαστούν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να οριστούν ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ) κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στα Κέντρα/Δομές Φιλοξενίας που αναφέρονται στο παράρτημα της παρούσας, να υποβάλουν αίτηση από 20-10-2022 μέχρι 25-10-2022 και ώρα: 15:00.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Αττικής

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι υπηρετούν με οργανική θέση στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης και έχουν εικοσαετή και δεκαπενταετή εκπαιδευτική υπηρεσία στην οικεία βαθμίδα εκπαίδευσης και επιθυμούν να οριστούν μέλη του οικείου Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να προκύπτει η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση στις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έως και την Δευτέρα 17-10-2022.

Εκλογές Αιρετών Εκπροσώπων των Εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης έτους 2022

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης
Σας Κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.350/99/124100/E3/10-10-2022 εγκύκλιο  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης».

 Εκλογές αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ANAPLIROTES.GOV.GR

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

  Σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα anaplirotes.gov.gr θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 16.00 για την αποδοχή της σύμβασης από μέρους των αναπληρωτών.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)