Joomla Free Template by FatCow Hosting

Συχνές ερωτήσεις / διευκρινίσεις επί της διαδικασίας των μεταθέσεων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Συχνές ερωτήσεις / διευκρινίσεις επί της διαδικασίας των μεταθέσεων

 Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης (και οι μεταταγμένοι). Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

  Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου.  

Σε ό,τι αφορά τα επιπρόσθετα κριτήρια μοριοδότησης (γάμος / τέκνα / εντοπιότητα / συνυπηρέτηση / ειδική κατηγορία / πολυτεκνία / προσόντα ειδικής αγωγής ή για Διαπολιτισμικά σχολεία) τα σχετικά δικαιολογητικά που θα αποστείλετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της Εγκυκλίου των μεταθέσεων και προηγούμενης ανάρτησης, μπορεί να είναι τα εξής: 

     α) Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης (ως αποδεικτικό γάμου / τέκνων και εντοπιότητας-εφόσον αναγράφεται στο πεδίο «ημερομηνία κτήσης δημοτικότητας»)  
     β) Πιστοποιητικό εντοπιότητας (ως αποδεικτικό εντοπιότητας, εφόσον δεν καλύπτεται από το πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης)  
      γ) Πιστοποιητικό σπουδών τέκνου (εφόσον φοιτά για πρώτο πτυχίο, δεν βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο σπο υδών και δεν έχει υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας του)  
      δ) Τα δικαιολογητικά/γνωματεύσεις που αφορούν αιτήσεις εκπαιδευτικών για ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης του κεφαλαίου Γ’ του Τρίτου Μέρους της εγκυκλίου των μεταθέσεων λόγω:
           1) ασθένειας και έχουν εκδοθεί από: 

            Β/θμια Υγειονομική επιτροπή, θα πρέπει να αποσταλούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «εμπιστευτικό πρωτόκολλο» στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Μαρούσι) 

           ΚΕΠΑ θα πρέπει στην ηλεκτρονική αίτηση, αφού επιλεγεί το πεδίο «Ειδική κατηγορία», να συμπληρωθούν τα πεδία: «Αριθμ. Επιτροπής» και «Αριθμ. Μητρώου ΚΕΠΑ», χωρίς καθέτους ή κενά.


        2) πολυτεκνίας και έχουν εκδοθεί από την ΑΣΠΕ, αρκεί ο αριθμός της σχετικής βεβαίωσης να έχει αναγραφεί στα στοιχεία του Μητρώου. Στην περίπτωση αυτή εμφανίζεται στην αίτηση. Άλλως θα πρέπει να αποσταλεί σχετικό «αίτημα» από τον εκπαιδευτικό στη Διεύθυνση οργανικής του, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, για ενημέρωση του Μητρώου του.   
Στις ανωτέρω περιπτώσεις α και β, θα πρέπει να αποστέλλεται και Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πλην της περίπτωσης ασθένειας ιδίου. 

 

Τα δικαιολογητικά που αφορούν αιτήσεις μετάθεσης στην Ειδική Αγωγή και σε Διαπολιτισμικά Σχολεία, θα πρέπει να αποσταλούν από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:   

α) στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οργανικής τους θέσης, εφόσον αφορούν σε μοριοδότηση κριτηρίων μετάθεσης.   
β) στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εφόσον αφορούν σε προσόντα/κριτήρια ανά τύπο αίτησης.  Tο ηλεκτρονικό μήνυμα θα πρέπει να έχει την εξής δομή: 

 
Θέμα: βαθμίδα εκπαίδευσης, τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού  Σώμα μηνύματος/κειμένου: ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού, ΔΠΕ οργανικής   

π.χ. Θέμα: ΠΕ, μετάθεση σε Διαπολιτισμικό Σχολείο, 1/0500305/002.ΔΙΑΠ001/15-02-2017, 234567  Σώμα μηνύματος/κειμένου: Νικολόπουλος Νικόλαος, ΠΕ70, μετάθεση σε Διαπολιτισμικό Σχολείο, 1/0500305/002.ΔΙΑΠ001/15-02-2017, 234567, Διεύθυνση Π.Ε. Λακωνίας.   


Σε περίπτωση που έχει κατατεθεί φάκελος με δικαιολογητικά κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης μετάθεσης στα ανωτέρω σχολεία (Ειδικής Αγωγής-Διαπολιτισμικά) για το έτος 2016, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 200980/Ε1/0912-2015 εγκύκλιο μεταθέσεων, ή κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης απόσπασης σε αυτά το έτος 2016, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 67505/Ε1/20-4-2016 εγκύκλιο αποσπάσεων, δεν θα υποβληθούν εκ νέου, εκτός εκείνων που θα υποβληθούν για πρώτη φορά.  

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας

 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (24 Φεβρουαρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, όπως προσέλθουν στα Γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας στο Ηράκλειο Αττικής ( Ανάφης & Αγίων Αποστόλων ) την 24η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00  για τα θέματα της Ιδιωτικής εκπαίδευσης και 09:30 για τα θέματα της Δημόσιας εκπαίδευσης προκειμένου να ενημερωθούν επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε που θα ακολουθήσει

Επισυναπτόμενα:

 Πρόσκληση προς τα μέλη του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/14/1442/16-2-2017

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/14/1442/16-2-2017, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Πρόσκληση Συνάντησης προς τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων-Ανακοινοποίηση ως προς τα Δημοτικά Σχολεία 22ης Περιφέρειας(Κα Καυκά)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι η συνάντηση εργασίας για τα δημοτικά σχολεία της 22ης Περιφέρειας (κα Καυκά), μεταφέρεται για την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017.

 

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 22ης Περιφέρειας  (κα Καυκά)

1ο ΔΣ Χαλανδρίου, 2ο  ΔΣ Χαλανδρίου, 3ο ΔΣ Χαλανδρίου, 5ο ΔΣ Χαλανδρίου,

6ο ΔΣ Χαλανδρίου, 7ο ΔΣ Χαλανδρίου, 9ο ΔΣ Χαλανδρίου, 10ο ΔΣ Χαλανδρίου, 

12ο ΔΣ Χαλανδρίου, 13ο ΔΣ Χαλανδρίου, 14ο ΔΣ Χαλανδρίου, 16ο ΔΣ Χαλανδρίου,

5ο Αγίας Παρασκευής, 11ο Αγίας Παρασκευής

 

Με εκτίμηση,

 Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (14 Φεβρουαρίου 2017 - Ανακοινοποίηση)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 14 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Τηλεοπτικό Σποτ του ΚΕΘΙ για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Τo τηλεοπτικό μήνυμα υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Εθνικό Συμβούλιο ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία. Το ΥΠ.Π.Ε.Θ. αποτελεί, επίσης, τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία, και έχει στηρίξει τη δημιουργία του εν λόγω spot, το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ένταξη των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση. 

 Για το τηλεοπτικό σποτ δείτε εδώ.

 Για το διαβιβαστικό δείτε εδώ.

Εκδήλωση Πολιτισμού και Παιδείας: «Ο Νίκος Καζαντζάκης, ένας στοχαστής του καιρού μας»

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017

Σας κοινοποιούμε την πρόσκληση του Δήμου Βριλησσίων και του Σχολικού Συμβούλου της 24ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, για την εκδήλωση Πολιτισμού και Παιδείας: «Ο Νίκος Καζαντζάκης, ένας στοχαστής του καιρού μας»

Συνημμένα:

Πρόσκληση

Αφίσα

Πρόσκληση Συνάντησης προς τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες Δημοτικών Σχολείων

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων προσκαλούν τους Σχολικούς Συμβούλους  Δημοτικής Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Β΄Αθήνας σε συνάντηση εργασίας τις παρακάτω μέρες και ώρες, στα γραφεία της Διεύθυνσης (Ανάφης και Αγίων Αποστόλων, Ηράκλειο) :

 

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 20ης Περιφέρειας  (κα Κυριάκη)

ΔΣ Εκάλης, 1ο ΔΣ Ν. Ερυθραίας, 2ο ΔΣ Ν. Ερυθραίας, 3ο ΔΣ  Ν. Ερυθραίας, 1ο ΔΣ Κηφισιάς,

2ο ΔΣ Κηφισιάς,3ο ΔΣ Κηφισιάς, 4ο ΔΣ Κηφισιάς, 5ο ΔΣ Κηφισιάς, 6ο ΔΣ Κηφισιάς,

7ο ΔΣ  Κηφισιάς, 8ο ΔΣ Κηφισιάς, 1ο  ΔΣ Λυκόβρυσης, 2ο ΔΣ Λυκόβρυσης, 16ο ΔΣ  Ν. Ιωνίας

 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής (κ. Γαληνέας)

2ο ΔΣ Αγ. Παρασκευής, 6ο ΔΣ Αγ. Παρασκευής, 8ο ΔΣ Αγ. Παρασκευής, 4ο ΔΣ Αμαρουσίου

13ο ΔΣ Αμαρουσίου, 15ο ΔΣ Αμαρουσίου, 1ο ΔΣ Βριλησσίων, 4ο ΔΣ Μελισσίων, 

4ο ΔΣ Χαλανδρίου, 11ο ΔΣ Χαλανδρίου

 

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 19ης Περιφέρειας  ( κ.Γούπος )   

1ο ΔΣ Ηρακλείου,  2ο ΔΣ Ηρακλείου,  3ο ΔΣ Ηρακλείου,  4ο ΔΣ Ηρακλείου,  5ο ΔΣ Ηρακλείου,

6ο ΔΣ Ηρακλείου,  7ο ΔΣ Ηρακλείου,  9ο ΔΣ Ηρακλείου,  10ο ΔΣ Ηρακλείου,

12ο ΔΣ Ηρακλείου, 13ο ΔΣ Ηρακλείου,  14ο ΔΣ Ηρακλείου,  11ο Ν. Ιωνίας,  15ο Ν. Ιωνίας

 

Παρασκευή  17 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 24ης Περιφέρειας (κ. Γιαννίκας) 

2ο ΔΣ Βριλησσίων, 3ο ΔΣ Βριλησσίων, 4ο ΔΣ Βριλησσίων, 5ο ΔΣ Βριλησσίων,

6ο ΔΣ Βριλησσίων, ΔΣ Κρυστάλλειο Πεντέλης, ΔΣ Νέας Πεντέλης, 2ο ΔΣ Νέας Πεντέλης,

1ο ΔΣ Μελισσίων, 2ο ΔΣ Μελισσίων, 3ο ΔΣ Μελισσίων, 9ο Αγίας Παρασκευής

 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 25ης Περιφέρειας (κα Μανιάτη)

1ο ΔΣ Πεύκης, 2ο ΔΣ Πεύκης, 3ο ΔΣ  Πεύκης, 4ο ΔΣ Πεύκης, 1ο ΔΣ Μεταμόρφωσης, 

2ο ΔΣ Μεταμόρφωσης, 3ο ΔΣ Μεταμόρφωσης,  4ο ΔΣ Μεταμόρφωσης,

5ο ΔΣ Μεταμόρφωσης, 6ο ΔΣ Μεταμόρφωσης, 7ο ΔΣ Μεταμόρφωσης, 

1ο ΔΣ Παλαιού Ψυχικού 

 

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 21ης Περιφέρειας (κα Δακοπούλου)

1ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 2ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 3ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 4ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 6ο ΔΣ Ν. Ιωνίας,

7ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 8ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 9ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 10ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 14ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, 

19ο ΔΣ Ν. Ιωνίας, ΔΣ Φιλοθέης

 

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 18ης Περιφέρειας  (κ. Παπαχρήστος)   

1ο ΔΣ Αμαρουσίου, 3ο ΔΣ Αμαρουσίου, 5ο ΔΣ Αμαρουσίου, 6ο ΔΣ Αμαρουσίου,

7ο ΔΣ Αμαρουσίου, 8ο ΔΣ Αμαρουσίου, 9ο ΔΣ Αμαρουσίου, 10ο ΔΣ Αμαρουσίου,

11ο ΔΣ Αμαρουσίου, 16ο ΔΣ Αμαρουσίου, 18ο ΔΣ Αμαρουσίου,

ΔΣ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ν. Ιωνίας,  1ο ΔΣ Αγίας Παρασκευής,

3ο ΔΣ Αγίας Παρασκευής   

 

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 23ης Περιφέρειας (κ. Ζυμπίδης)

1ο ΔΣ Νέου Ψυχικού, 2ο ΔΣ Νέου Ψυχικού, 3ο ΔΣ Νέου Ψυχικού, 4ο ΔΣ Νέου Ψυχικού,

1ο ΔΣ Παπάγου, 2ο ΔΣ Παπάγου, 3ο ΔΣ Παπάγου, 1ο ΔΣ Χολαργού, 2ο ΔΣ Χολαργού, 

3ο ΔΣ Χολαργού, 4ο ΔΣ Χολαργού, 5ο ΔΣ Χολαργού, 4ο Αγίας Παρασκευής, 

7ο Αγίας Παρασκευής

 

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

09.00 :  Δημοτικά Σχολεία 22ης Περιφέρειας  (κα Καυκά)

1ο ΔΣ Χαλανδρίου, 2ο  ΔΣ Χαλανδρίου, 3ο ΔΣ Χαλανδρίου, 5ο ΔΣ Χαλανδρίου,

6ο ΔΣ Χαλανδρίου, 7ο ΔΣ Χαλανδρίου, 9ο ΔΣ Χαλανδρίου, 10ο ΔΣ Χαλανδρίου, 

12ο ΔΣ Χαλανδρίου, 13ο ΔΣ Χαλανδρίου, 14ο ΔΣ Χαλανδρίου, 16ο ΔΣ Χαλανδρίου,

5ο Αγίας Παρασκευής, 11ο Αγίας Παρασκευής

 

Με εκτίμηση,

 Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας

 

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ (9 Φεβρουαρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 9 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε..

Επισυναπτόμενα:

Πρόσκληση προς τα μέλη του διευρυμένου Π.Υ.Σ.Π.Ε. B' Αθήνας

Πρόσκληση στη Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ (9 Φεβρουαρίου 2017)

Κατηγορία: Γενικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017

Προσκαλούνται τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήναςστα Γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας (Ανάφης & Αγ. Αποστόλων, Ηράκλειο Αττικής), στις 9 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, προκειμένου να ενημερωθούν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και στη συνέχεια να λάβουν μέρος στην έκτακτη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Επισυναπτόμενα:

 Πρόσκληση προς τα μέλη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β' Αθήνας

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)