Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Παλιό Site

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Σας ενημερώνουμε ότι το παλιό site της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας θα παραμείνει για ένα μήνα στη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://users.sch.gr/paventiris

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

 

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας συνεργάζεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6:30 μ.μ.- 8:30 μ.μ. στο Γραφείο του με τους Διευθυντές, Προϊσταμένες, Εκπαιδευτικούς, γονείς, φορείς και συλλόγους Διδασκόντων.

 

Για τον προγραμματισμό των συναντήσεων, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.6080303, με την κ. Μπουζινέκη, από την Τετάρτη 4/9/2013.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας

Πάρις Βεντήρης


Τρέχον Μήνυμα Διευθυντή

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

  

Το ταξίδι συνεχίζεται...

Το 2010 τέτοια εποχή σχεδιάσαμε να αλλάξουμε την ηλεκτρονική μας εικόνα. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο εργαλείο ενημέρωσης και πληροφόρησης προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Πιστέψαμε σε αυτή την ιδέα και την υλοποιήσαμε με κέφι, με μεράκι, τη νιώσαμε σαν κάτι δικό μας και βήμα-βήμα η ιστοσελίδα μας έγινε σημείο αναφοράς για πολλούς επισκέπτες, που μας τίμησαν και μας τιμούν με την επίσκεψή τους στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Προχωρήσαμε την προσπάθεια αυτή, με σύγχρονα και αξιόπιστα εργαλεία, κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας ένα ευέλικτο και απόλυτα διάφανο εργαλείο λειτουργίας του ΠΥΣΠΕ με αποτελέσματα για τα οποία όλοι νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι. Μια σειρά διοικητικών πράξεων υποστηρίζεται με ηλεκτρονικό τρόπο και έτσι αποφεύγονται άσκοπες καθυστερήσεις και χρονοβόρες αρρυθμίες. Σήμερα με επισκεψιμότητα που ξεπερνά τα 2.000.000 χτυπήματα τολμήσαμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα βελτίωσης και να αναβαθμίσουμε την ιστοσελίδα μας.

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ακόμα πιο λειτουργικό και ελκυστικό στους επισκέπτες μας και κυρίως να αξιοποιήσουμε όλα τα εργαλεία αυτοματισμού για άμεση και έγκυρη πληροφόρηση.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που καρτερικά επιμένουν να ακολουθούν μια ανατρεπτική αλλά δημιουργική ''τρέλλα'' που θέλει σε πείσμα των καιρών η Διεύθυνση Β΄ Αθήνας να τολμά. Η μεταστέγαση των Γραφείων και η εξέλιξη της ιστοσελίδας δείχνει στην πράξη ότι όσοι ονειρεύονται και αγωνίζονται μπορούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε σε αυτό το δύσκολο αλλά ανατρεπτικό ταξίδι γιατί τα παιδιά μας αξίζουν τα καλύτερα!!!!!!!!!!

Καλή Σαρακοστή!

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

 

Το προσωπικό και ο Διευθυντής

της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας

κ. Πάρις Βεντήρης

σας εύχονται

 

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

Τρέχον Μήνυμα Διευθυντή- Καλώς ήρθατε κλπ κλπ

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ΑΘΗΝΑΣ


Μέσα από το δικτυακό τόπο της Δ/νσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας έχουμε στόχο να προσφέρουμε έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση στους Διευθυντές και Εκπαιδευτικούς, σχετικά με τη διοικητική δομή, το νομοθετικό πλαίσιο και τις παιδαγωγικές δραστηριότητες της Διεύθυνσής μας.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει η ιστοσελίδα μας χώρο αμφίπλευρης, γρήγορης και αποτελεσματικής πληροφόρησης μεταξύ της Διεύθυνσης, των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων, έτσι ώστε άμεσα και ουσιαστικά να μετατρέψουμε τη χρονοβόρα τηλεφωνική επικοινωνία σε γρήγορη ηλεκτρονική πληροφόρηση , με αποτύπωση στοιχείων και δεδομένων.

Απευθυνόμαστε στους πολίτες που μας επισκέπτονται και επιδιώκουμε να κάνουμε πράξη την κοινωνική λογοδοσία, τη Δι@ύγεια με ανάρτηση όλων των προκηρύξεων, πράξεων και αποφάσεων της Δ/νσης και του ΠΥΣΠΕ, έτσι ώστε ισότιμα και αποφεύγοντας τη διοικητική γραφειοκρατία η ενημέρωση να είναι στη διάθεση όλων όταν επιλέξουν να μας επισκεφτούν ηλεκτρονικά.

Στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση της Διοίκησης και την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της περιφέρειάς μας. Πρώτα ο μαθητής με τον εκπαιδευτικό στην πρώτη γραμμή μιας νέας εποχής με γνώμονα τη διαφάνεια, τη συλλογικότητα, την αξιοκρατία και τη συναίσθηση του χρέους.

Μπορούμε να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία και την εκπαίδευση σε τόπο συνάντησης αξιών και οραμάτων για το μέλλον, με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

Καλή πλοήγηση!


Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας

Πάρις Βεντήρης

 

Μήνυμα Διευθυντή

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Η θητεία μου στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Β΄Αθήνας θα πρέπει να διακοπεί εξαιτίας της υποψηφιότητάς μου για μια θέση στην Ευρωβουλή στις επερχόμενες εκλογές στις 26 Μαΐου.

Με αυτή την αφορμή, σας αποστέλλω ευχαριστήριο μήνυμα για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα έτη.

Το όραμα που μοιράστηκα με τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Β΄Αθήνας μας οδήγησε σε έναν συνεχή αγώνα ώστε όλοι οι μαθητές της Β΄Αθήνας να έχουν τα καλύτερα εκπαιδευτικά αγαθά και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επιτύχουν στη ζωή τους.  

Μαζί με τους συνεργάτες μου εργαστήκαμε άοκνα με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών, με δημοκρατία και διάλογο για να καταφέρουμε την επίλυση πολύπλοκων καθημερινών προβλημάτων. Στηριζόμενοι πάντα στη βοήθεια της πολιτείας και των υπηρεσιών των ανθρώπων που μας περιέβαλαν, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μαθητών και των οικογενειών τους.

Για τούτο αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω - πέρα από τυπικότητες ? όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας και να τους συγχαρώ για το υψηλό ήθος τους, τις εκτεταμένες γνώσεις και την αδιάκοπη προσφορά τους στους μαθητές μας.

Ακολούθως, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό της Διεύθυνσης της Β΄Αθήνας, διότι γνωρίζω καλά πως, χωρίς τις μεγάλες τους προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στο κοινό μας όραμα, το έργο μας δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τους γονείς των μαθητών της Β΄Αθήνας, οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί μας για να καταφέρουμε να επιλύσουμε δυσεπίλυτα προβλήματα.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι αφήνω αυτή τη θέση όντας πολύ πιο δυνατός από την ημέρα που την ανέλαβα. Αφήνω αυτή τη θέση γεμάτος από αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα ότι οι καλύτερες μέρες, για τα παιδιά μας, για εμάς και την πατρίδα μας, έρχονται.

Με βαθιά εκτίμηση,

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας  

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΡ. ΑΝΔΡΩΝΗΣ        

Ωράριο Διεύθυνσης

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Προς Ενημέρωση:

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας λειτουργεί καθημερινά 7:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ..

Ο Διευθυντής

Συναντήσεις Διευθυντή με Κοινό

Κατηγορία: Μηνύματα Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010

Ο Δ/ντής Εκπαίδευσης της Β΄ Δ/νσης συνεργάζεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6:30 μ.μ.- 8:30 μ.μ. στο Γραφείο του με τους Διευθυντές, Εκπαιδευτικούς, γονείς, φορείς και συλλόγους Δασκάλων.

Τηλ. επικοινωνίας για τον προγραμματισμό των συναντήσεων : 210-6080303 κ.Γκουτέλα Εύη 

Με εκτίμηση, ο Διευθυντής Βεντήρης Πάρις

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)