Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ε Π Α Ν Α Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η - Πρόσκληση Ενδιαφέροντος - Πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 ΕΠΑΝΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ την πλήρωση των θέσεων Προϊσταμένων στα παρακάτω Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

18ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

19ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας για την επιλογή τους ως Προϊστάμενοι Νηπιαγωγείων, μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Τοποθέτηση Υποδιευθυντών/ντριων Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε την με αριθμ. Φ.11.4/644/12376/6-11-2023 Απόφαση του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας  με θέμα «Τοποθέτηση Υποδιευθυντών/ντριων Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2023» και καλούμε τους/τις αναφερόμενους/ες στην απόφαση εκπαιδευτικούς να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας  (Κηφισίας 18/Μαρούσι – 2ος  όροφος) προκειμένου να παραλάβουν την ανακοίνωση της τοποθέτησης τους και να αναλάβουν υπηρεσία την Τετάρτη  8/11/2023 και ώρα 10.00-12.00.

Προς διευκόλυνσή σας παρακαλούμε όπως έχετε συμπληρώσει το έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας εις διπλούν.

Αναπροσαρμοσμένοι Πίνακες δεκτών και μη δεκτών Υποψηφίων Υποδιευθυντών ανά Σχολική Μονάδα της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει σύμφωνα με την αριθμ. 35/24-10-2023 Πράξη του, τους αναπροσαρμοσμένους, μετά την εξέταση ενστάσεων, πίνακες δεκτών και μη δεκτών Υποψηφίων Υποδιευθυντών ανά Σχολική Μονάδα.

Τοποθέτηση Προϊσταμένων 2/θ και 3/θ Νηπιαγωγείων, όλων των τύπων καθώς και 1/θ Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε την με αριθμ. Φ.11.4/551/13335/16-10-2023 Απόφαση του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας με θέμα «Τοποθέτηση Προϊσταμένων 2/θ και 3/θ Νηπιαγωγείων,όλων των τύπων καθώς και 1/θ Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, έτους 2023» και καλούμε τις αναφερόμενες στην απόφαση εκπαιδευτικούς να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας (Κηφισίας 18/Μαρούσι – 2ος όροφος) προκειμένου να παραλάβουν την ανακοίνωση της τοποθέτησης τους και να αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 10.00-12.00.

Προς διευκόλυνσή σας παρακαλούμε όπως έχετε συμπληρώσει το έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας εις διπλούν.

Τοποθέτηση Διευθυντών σε 4/θ και άνω Σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, έτους 2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε την με αριθμ. Φ.11.4/550/13334/16-10-2023 Απόφαση του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας με θέμα «Τοποθέτηση Διευθυντών σε 4/θ και άνω Σχολικές μονάδες  της  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, έτους  2023».

Πίνακες δεκτών και μη δεκτών Υποψηφίων Υποδιευθυντών ανά Σχολική Μονάδα της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει σύμφωνα με την αριθμ. 34/16-10-2023 Πράξη του, τον πίνακα δεκτών και μη δεκτών Υποψηφίων Υποδιευθυντών ανά Σχολική Μονάδα. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν έγγραφη ένσταση κατά  των πινάκων μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες από την επόμενη της ανάρτησης τους (17/10/2023 – 19/10/2023 ).

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2023-2024.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Το Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και τα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες:
1) μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού
α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.
γ) σε Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (τους κλάδους Π23 & ΠΕ30)
δ) ειδικών κατηγοριών
ε) αμοιβαίες μεταθέσεις και
2) μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού
α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) μεταθέσεις ειδικών κατηγοριών
γ) αμοιβαίες μεταθέσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 16/10/2023 έως 31/10/2023 και ώρα 15:00 μέσω του https://teachers.minedu.gov.gr. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2023-24

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 16-10-2023 ΕΩΣ 31-10-2023 και ώρα 15:00.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 31-10-2023 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, φοίτησης σπουδαζόντων τέκνων με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 31-10-2023, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης.  Αίτηση υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης. Σας επισημαίνουμε ότι οι αιτούντες οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης θέσης δεν δηλώνουν αυτήν την περίοδο προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. 

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2106833935

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2023-2024

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 114645/Ε2/12-10-2023 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ,
γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,
δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και
ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 16-10-2023 έως 31-10-2023 και ώρα 15:00 μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων για πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων / Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για την επιλογή Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων / Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων, παρατείνεται ως την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023 και ώρα: 15:00Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά (στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις Φ.11.4 /9386/19-9-2023 και Φ.11.4 /9387/19-9-2023 Προκηρύξεις της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.
         Σημειώνεται ότι αιτήσεις για Πιστοποιητικά Υπηρεσιακών Μεταβολών θα γίνονται δεκτές μόνον έως την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 23:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)