Joomla Free Template by FatCow Hosting

Κατανομή στις θέσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης της επιστημονικής ευθύνης του συνόλου ή ενοτήτων σχολικών μονάδων μίας ή περισσότερων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Σας κοινοποιούμε το ΦΕΚ με την Αριθμ. Φ.351.1/7/2692/Ε3 Απόφαση σχετικά με την κατανομή στις θέσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης της επιστημονικής ευθύνης του συνόλου ή ενοτήτων σχολικών μονάδων μίας ή περισσότερων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων Αιτούντων Βελτίωσης και Οριστικής τοποθέτησης για το Σχολ. Έτος 2022-2023 - Ενημέρωση για Υποβολή Ενστάσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης:

  • για Βελτίωση ή Οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση ή Οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

για το σχολικό έτος 2022-2023.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση στο κεντρικό mail της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), προκειμένου να προχωρήσουμε στις κατάλληλες διορθώσεις, εφόσον διαπιστωθούν αστοχίες.

  • Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από 09-12-2022 έως και 18-12-2022
  • Οι τελικοί πίνακες θα διαμορφωθούν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

Επισημαίνουμε ότι σε αρκετούς εκπαιδευτικούς εμφανίζεται εντοπιότητα σε κάποιο Δήμο, αλλά θα ληφθεί υπόψη για μοριόδοτηση, μόνο στην περίπτωση που έχει συμπληρωθεί διετία στο συγκεκριμένο Δήμο.

Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης των αιτούντων μετάθεση μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ της Δ.Π.Ε. Β' Αθήνας για το Σχ.Έτος 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των μελών ΕΕΠ_ΕΒΠ που υπέβαλαν, σύμφωνα με την 126423/Ε4/14-10-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή ή αίτηση οριστικής τοποθέτησης ή αίτηση βελτίωσης θέσης.

Ενστάσεις: Σας ενημερώνουμε ότι από τις 5/12/2022 έως και τις 9/12/2022 θα υποβάλλονται τυχόν ενστάσεις οι οποίες εξετάζονται από τα αρμόδια ΠΥΣΕΕΠ και ως εκ τούτου δύναται να γίνεται διόρθωση στις ηλεκτρονικές αιτήσεις εφόσον χρειάζεται.  

Σας υπενθυμίζουμε ότι ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορεί να γίνει μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος μέχρι 31/12/2022 και ώρα 15:00, οπότε και θα απενεργοποιηθεί η δυνατότητα αυτή στο ηλεκτρονικό σύστημα. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση ανάκλησης η αίτηση θεωρείται άκυρη και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να υποβληθεί εκ νέου.

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Μεταθέσεων Π.Ε. από Περιοχή σε Περιοχή (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ) και από Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΑΣΥ 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ για το σχολικό έτος 2022-2023. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 21/11/2022 μέχρι και 24/11/2022 και ώρα 15.00 μ.μ. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση στην περίπτωση που διαπιστωθούν λανθασμένα στοιχεία. 

 

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2022-2023.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Το Υπουργείo Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και τα μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες:
1) μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού
α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.
γ) σε Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. (τους κλάδους Π23 & ΠΕ30)
δ) ειδικών κατηγοριών
ε) αμοιβαίες μεταθέσεις και
2) μέλη Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού
α) από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) μεταθέσεις ειδικών κατηγοριών
γ) αμοιβαίες μεταθέσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 16/10/2022 έως 31/10/2022 και ώρα 15:00 μέσω του https://teachers.minedu.gov.gr. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-23

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 16-10-2022 ΕΩΣ 31-10-2022 και ώρα 15:00.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 31-10-2022 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, φοίτησης σπουδαζόντων τέκνων με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 31-10-2022, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης.  Όλοι οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτκοί βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και φέτος υπηρετούν σε σχολικές μονάδες προσωρινής τοποθέτησης. Κατά συνέπεια υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση. Αίτηση υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης. Σας επισημαίνουμε ότι οι αιτούντες οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης θέσης δεν δηλώνουν αυτήν την περίοδο προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. 

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 126425/Ε2/14-10-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Σ.Υ.
γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,
δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και
ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 16-10-2022 έως 31-10-2022 και ώρα 15:00 μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr). Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ08 και ΠΕ79 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕ70 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ ( β΄ φάση - γ΄ φάση ).

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 10/1-6-2022 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες συμπληρωματικών και υποχρεωτικών οριστικών τοποθετήσεων (β΄- γ΄ φάση) κλάδων ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ08 και ΠΕ79 Γενικής Αγωγής και συμπληρωματικών και υποχρεωτικής οριστικής τοποθέτησης ( β΄- γ΄ φάση ) κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

Οι εκπαιδευτικοί, εφόσον σήμερα περατώθηκε η διαδικασία οριστικών τοποθετήσεων – μεταθέσεων εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. έτους 2022, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 15 του Π.Δ. 50/1996  (Α΄, 45) έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις για διόρθωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων στις αποφάσεις του Συμβουλίου εντός πέντε ημερών από σήμερα Τετάρτη 1-6-2022 μέχρι και την Κυριακή 5-6-2022. Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις αυτές δεν αποτελούν ένσταση. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν με mail στο mixanografisidipevath@gmail.com.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ08, ΠΕ79.01 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕ70 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - Β’ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ08, και ΠΕ79.01 Γενικής Αγωγής και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας, μπορούν, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π.Δ.50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά  από Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 έως και Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και ώρα 16.00 μ.μ. (β’ φάση τοποθετήσεων). Οι αιτήσεις θα αποσταλούν με mail στο mixanografisidipevath@gmail.com. Εάν δεν λάβετε επιβεβαίωση αυθημερόν ότι λάβαμε το μήνυμά σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Μηχανογράφησης στο 2132105747.

Επισημαίνουμε ότι, αν και μετά τη β’ φάση των τοποθετήσεων παραμείνουν  οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά σε αυτά οι  εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 12 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 13 του Π.Δ.100/97 και ισχύει.

 

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. - ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70 ΚΑΙ ΠΕ60 ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ KAI ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ07-ΠΕ08-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ - Α’ ΦΑΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την αριθμ. 9/25-5-2022 Πράξη του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, τους πίνακες των Μεταθέσεων – Οριστικών Τοποθετήσεων Εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 και ΠΕ60 Γενικής και Ειδικής Αγωγής καθώς και κλάδων ΠΕ05-ΠΕ06-ΠΕ07-ΠΕ08-ΠΕ11-ΠΕ79.01-ΠΕ86-ΠΕ91 Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

 

 

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)