Joomla Free Template by FatCow Hosting

Οργανικά κενά σχολικών μονάδων γενικής & ειδικής αγωγής Δ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας - Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης σε οργανικά κενά Γενικής & Ειδικής Αγωγής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 10 Μαϊος 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί έχουν μετατεθεί στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας, όσοι έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. (βελτίωση οργανικής θέσης) και όσοι βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (και έχουν υποβάλει αίτηση για οριστική τοποθέτηση) να υποβάλουν δήλωση προτίμησης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες, από σήμερα 10-5-2022 μέχρι και την Τρίτη 17-05-2022 ώρα 24.00. 

Οι αιτήσεις Γενικής Αγωγής θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Τα βήματα για τη συμπλήρωση προτιμήσεων στις αιτήσεις είναι τα εξής:

1. Πηγαίνετε στην περιοχή Αιτήσεις Μετάθεσης και ανοίξτε την αντίστοιχη αίτηση για μετάθεση εκπαιδευτικών για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση πατώντας το εικονίδιο προβολή.
2. Πατήστε το κουμπί Διόρθωση.
3. Συμπληρώστε τις σχολικές μονάδες από τις Διαθέσιμες Προτιμήσεις με τη σειρά προτίμησης που επιθυμείτε.
4. Πατήστε το κουμπί Προσωρινή Αποθήκευση.

Οι αιτήσεις Ειδικής Αγωγής θα γίνουν με τη συμπλήρωση της αίτησης που σας επισυνάπτουμε και την αποστολή της με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι στη δήλωση προτίμησης μπορούν να δηλώνονται όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, αλλά όλα τα σχολεία της περιοχής διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν και άλλα κενά με τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών από τις βελτιώσεις.

Για το λόγο αυτό αναρτάται μοριακός πίνακας εκπαιδευτικών με τον κλάδο και την οργανική θέση που κατέχουν και ζητούν μετάθεση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.

Οργανικά Κενά σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Αίτηση Δήλωσης Προτιμήσεων Σχολικών Μονάδων  (Για Ειδική Αγωγή ΜΟΝΟ) 

Μοριακός Πίνακας εκπαιδευτικών

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2022-23

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποσπαστούν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Οργανικές μονάδες της Κεντρικής Υπηρεσίας, οργανικές μονάδες της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας), στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις ανεξάρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες και σε εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου και να προσφέρουν υπηρεσία κατά το σχολικό έτος 2022-23, να υποβάλουν αίτηση από 05-04-2022 μέχρι 15-04-2022 και ώρα 15:00.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-2022

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Λαμβάνοντας υπόψη την εγκύκλιο με αριθμ.πρωτ.37652/Ε4/1-4-2022 που αφορά σε διευκρίνση για τη μοριοδότηση των ΜΣΔ για τις μεταθέσεις μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, σας κοινοποιούμε τους οριστικούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των μελών ΕΕΠ_ΕΒΠ που υπέβαλαν, σύμφωνα με την 18769/Ε4/18-02-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-2022

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των μελών ΕΕΠ_ΕΒΠ που υπέβαλαν, σύμφωνα με την 18769/Ε4/18-02-2022 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή.

Ενστάσεις: Σας υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ μπορούν να υποβάλουν ένσταση επί των αναρτημένων πινάκων από 14-03-2022 μέχρι 17-03-2022  και σε περίπτωση δικαίωσης από το ΠΥΣΠΕ θα ακολουθήσει διόρθωση της ηλεκτρονικής αίτησης των ενδιαφερομένων.  

Σας υπενθυμίζουμε ότι ανάκληση της αίτησης μετάθεσης μπορούσε να πραγματοποιηθεί μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος μέχρι 08-03-2022 και ώρα 23:59.

Πρόσκληση μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για υποβολή αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2021-2022.

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο για την υποβολή των αιτήσεων μετάθεσης των μόνιμων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2021-2022..

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων 21-28/2/2022 ηλεκτρονικά στο https://teachers.minedu.gov.gr

Ανακοίνωση Τελικών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων για το Σχολ. Έτος 2021-2022

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων εκπαιδευτικών για μετάθεση:

  • από περιοχή σε περιοχή,
  • σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΑΣΥ,
  • για Βελτίωση - οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση - οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

για το σχολικό έτος 2021-2022.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων από Περιοχή σε Περιοχή

Πίνακας Αιτήσεων σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΑΣΥ

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 

Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων Αιτούντων Βελτίωσης και Οριστικής τοποθέτησης για το Σχολ. Έτος 2021-2022 - Ενημέρωση για Υποβολή Ενστάσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης:

  • για Βελτίωση ή Οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση ή Οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

για το σχολικό έτος 2021-2022.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση.

  • Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από 24-12-2021 έως και 31-12-2021
  • Οι τελικοί πίνακες θα διαμορφωθούν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Μεταθέσεων Π.Ε. από Περιοχή σε Περιοχή (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ) και από Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΑΣΥ 2021-2022

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ για το σχολικό έτος 2021-2022. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση από 17/12/2021 μέχρι και 24/12/2021 και ώρα 15.00 μ.μ. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση στην περίπτωση που διαπιστωθούν λανθασμένα στοιχεία. 

 

Τοποθετήσεις αναπληρωτών Δ' φάσης για το σχολικό έτος 2021-2022

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

 Σας κοινοποιούμε τον πίνακα των τοποθετήσεων των αναπληρωτών Δ' φάσης στις σχολικές μονάδες της  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας για το σχολικό έτος 2021-2022.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2021-22

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021
Γράφτηκε από τον/την Κώστας Λουλουδάκης

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 11-11-2021 ΕΩΣ 22-11-2021 και ώρα 23:59.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 22-11-2021 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, φοίτησης σπουδαζόντων τέκνων με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 22-11-2021, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης. Σας επισημαίνουμε ότι οι αιτούντες οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης θέσης δεν δηλώνουν αυτήν την περίοδο προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. 

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)