Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Οδηγίες προς τους Εκπ/κούς που Προσλήφθηκαν μέσω ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Παρουσιολόγια
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011

Από το Tμήμα Αναπληρωτών - ΕΣΠΑ ανακοινώνεται ότι, μετά από νέα οδηγία του ΥΠΔΒΜΘ, το αρχικό Μισθολογικό Κλιμάκιο των πτυχιούχων πενταετούς φοίτησης θα είναι το 17ο αντί του 18ου. Κατά συνέπεια, οι συμβάσεις των εν λόγω εκπαιδευτικών θα αποσταλούν εκ νέου στα ίδια σχολεία και θα επιστρέψουν στη Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας με την ίδια διαδικασία

 

-------

 

Από το Τμήμα Αναπληρωτών - ΕΣΠΑ, ανακοινώνεται ότι οι Συμβάσεις Εργασίας Ορισμένου Χρόνου των αναπληρωτών ειδικοτήτων ΠΕ70, ΠΕ71, ΠΕ60.50 που προσλήφθηκαν για το Πρόγραμμα: "Παράλληλη Στήριξη",  θα σταλούν στα σχολεία τοποθέτησης, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η καταχώριση των στοιχείων τους στο Πρόγραμμα Μισθοδοσίας.

 

-------

 

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί των ειδικοτήτων ΠΕ08, ΠΕ16, ΠΕ32 και ΠΕ18.41 που πληρώνονται από το ΕΣΠΑ, να αναζητήσουν άμεσα τις συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στο βασικό σχολείο τοποθέτησής τους, όπως φαίνεται στο συνημμένο αρχείο: ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΣΠΑ  .

 

 Αφού εκτυπώσουν και υπογράψουν τρία (3) αντίτυπα, θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να σταλούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη "Σύμβαση ΕΣΠΑ" στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας, μέσω των Γραφείων Εκπαίδευσης.

 Επίσης οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει, στο τέλος κάθε μήνα, να μεριμνούν για τη σωστή συμπλήρωση και έγκαιρη αποστολή του παρουσιολογίου, το οποίο αποτελεί απαραίτητο στοιχείο μισθοδοσίας.

Οδηγίες προς Δ/ντές-ντριες για την Υπογραφή Συμβάσεων ΕΣΠΑ και Πληρωμή Εκπ/κών

Κατηγορία: Παρουσιολόγια
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των Σχολείων, στα οποία έχουν τοποθετηθεί εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ΠΕ08, ΠΕ16, ΠΕ32 και ΠΕ18.41, που προσλήφθηκαν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, να εκτυπώσουν τις Συμβάσεις Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, - έχουν ήδη σταλεί με email στο βασικό σχολείο τοποθέτησης -, σε τρία (3) αντίτυπα.

 

 Οι κ. Διευθυντές/ντριες θα πρέπει να στείλουν μέχρι την Παρασκευή 07/10/2011 ΚΑΙ ΤΑ 3 ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ στη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, μέσω των Γραφείων Εκπαίδευσης, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη "Σύμβαση ΕΣΠΑ".

 Οι κ. Διευθυντές/ντριες θα πρέπει να στείλουν στη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας μέσω των Γραφείων Εκπαίδευσης μέχρι την Τετάρτη 05/10/2011 τα παρουσιολόγια Σεπτεμβρίου, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη: "Παρουσιολόγια Σεπτεμβρίου ΕΣΠΑ"

 Για τους επόμενους μήνες τα παρουσιολόγια θα πρέπει να αποστέλλονται στη Διεύθυνση Π/θμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας, μέσω των Γραφείων Εκπαίδευσης την 1η κάθε μήνα σε κλειστό φάκελο με την ίδια ένδειξη.

 Οι εκπαιδευτικοί που προσλήφθηκαν μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, θα πρέπει να φροντίζουν για τη σωστή συμπλήρωση και την έγκαιρη αποστολή του παρουσιολογίου, δεδομένου ότι αυτό αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της μισθοδοσίας τους.

Εγκύκλιος Διευθυντή Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Εγκύκλιοι ΕΣΠΑ
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010

Οδηγία 9489/24-11-2010 Γενικού Γραμματέα Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.

Κατηγορία: Εγκύκλιοι ΕΣΠΑ
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2010

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)