Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Συμπληρωματική Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ 70 Α/θμιας Εκπ/σης κατά το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 20 Μαϊος 2014

Σε συνέχεια της σχετικής εγκυκλίου μεταθέσεων, σε ότι αφορά το Μέρος Τέταρτο «Μεταθέσεις σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε) και Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ)» και σε εφαρμογή της Υπουργ. Απόφασης 29589/Γ6/09-04-2012 ( ΦΕΚ 1067/τ.Β΄/2012) «Κατανομή οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. στα Εργαστήρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.)» στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2013-2014,

καλεί

τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ 70, με προσόντα στην Ειδική Αγωγή, όπως αυτά αποτυπώνονται στο παραπάνω σχετικό, που :

α) κατέθεσαν αίτηση μετάθεσης για τα ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ στις οριζόμενες προθεσμίες, να επανέλθουν στην αίτησή τους, σε περίπτωση που το επιθυμούν, προκειμένου να συμπεριλάβουν στις προτιμήσεις τους τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και σε πλήθος μέχρι δεκαπέντε (15) εξ αυτών, που εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθηκαν στο αναρτημένο έντυπο της αίτησης με κωδικό 001.ΣΜΚΔ001 και

β) ενδιαφέρονται να μετατεθούν αποκλειστικά σε Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα, εξαιτίας της εκ παραδρομής παράλειψης ενσωμάτωσης τους στο έντυπο με κωδικό 001.ΣΜΚΔ001. Το πλήθος επιλογών προσδιορίζεται στα δεκαπέντε (15) και σ΄ αυτή την περίπτωση.

 

Η προθεσμία για την παραπάνω διαδικασία ορίζεται από την Δευτέρα 19-5-2014 έως και την Τετάρτη 21-5-2014 για τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.

 

 

Επισυναπτόμενα:

1. Συμπληρωματική Εγκύκλιος Μεταθέσεων

2. Έντυπο Αίτησης για ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ-ΕΕΕΚ

 

anakoinwsi_pinakwn_aitoumenwn_metathesis.doc

Ανακοίνωση Πινάκων με τα Στοιχεία των Αιτούντων Μετάθεσης Εκπαιδευτικών, μετά την Εξέταση των Ενστάσεων

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014

Με το έγγραφο του υπ'αριθ. πρωτ. Φ.11.2/7124/16-5-2014 του Δ/ντή Π.Ε. Β' Αθήνας, σας γνωστοποιούμε τους πίνακες με τα συνολικά μόρια των αιτούντων μετάθεσης εκπαιδευτικών, όπως διαμορφώθηκαν μετά το πέρας της διαδικασίας και των ενστάσεων.

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι πίνακες με τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο (μόρια δυσμενών συνθηκών, οικογενειακής κατάστασης και τέκνων) έχουν σταλεί μέσω Dropbox για τα Δημοτικά Σχολεία και μέσω ηλεκτρικού ταχυδρομείου για τα Νηπιαγωγεία της Δ/νσης Π.Ε. Β? Αθήνας και είναι αναρτημένοι στα Γραφεία της Διεύθυνσης (Μεσογείων 448, 3ος όροφος).

 

Επισυναπτόμενα:

1. Πίνακας αιτούντων μετάθεσης από ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ

2. Πίνακας αιτούντων μετάθεσης από ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ

3. Πίνακας αιτούντων μετάθεσης σε δημοτικά σχολεία ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

4. Πίνακας αιτούντων για ΒΕΛΤΙΩΣΗ ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 

anakoinwsi_pinakwn_aitoumenwn_metathesis.doc

«Ανακοίνωση Πινάκων με τα Στοιχεία των Αιτούντων Μετάθεση Εκπαιδευτικών»

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014

Ο Διευθυντής Π.Ε Β' Αθήνας κ. Παρασκευάς Βεντήρης με το έγγραφο του υπ'αριθ. πρωτ. Φ.11.2/6924/12-5-2014 σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

 

Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση εκπαιδευτικών, όπως το ηλεκτρονικό σύστημα μεταθέσεων e-Datacenter του ΥΠΑΙΘ τα επεξεργάστηκε, σύμφωνα και με τη δήλωση που ενυπόγραφα παραλάβατε, προκειμένου να κάνετε την τελική επιβεβαίωση των μορίων σας.


Σε περίπτωση διαφωνίας μπορείτε να υποβάλλετε ένσταση από σήμερα, 12-5-2014 μέχρι και την Παρασκευή, 16-5-2014. Το σχετικό έντυπο που επισυνάπτεται πρέπει να αποσταλεί με φαξ στο 210.8063626. Παρακαλούμε να γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση παραλαβής στο 210.8022093.

 

Επισημαίνουμε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα μεταθέσεων δεν καταχωρίζει μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης στις αιτήσεις για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση στη φάση αυτή. Τα μόρια αυτά (εντοπιότητας-συνυπηρέτησης-πρώτης προτίμησης) θα προστεθούν όταν δηλώσετε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.

 

Οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στο συνημμένο Πίνακα εκκρεμοτήτων, ΔΕΝ υπέβαλαν ενυπόγραφα την αίτησή τους και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνονται στους μοριακούς πίνακες. Συνεπώς παρακαλούνται να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ και μέχρι την Τετάρτη 14-5-2014 στα γραφεία της Διεύθυνσης ή του Παραρτήματός της, για να την υποβάλουν ή να την αποστείλουν με φαξ στο 210.8063626 . Σε περίπτωση κωλύματος, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210.8022093.

 

 

Επισυναπτόμενα:

1. Πίνακας αιτούμενων μετάθεση από ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ

2. Πίνακας αιτούμενων μετάθεση από ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ

3. Πίνακας αιτούμενων μετάθεση σε δημοτικά σχολεία ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

4. Πίνακας αιτούμενων για ΒΕΛΤΙΩΣΗ ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

5. Πίνακας εκκρεμοτήτων

6. Έντυπο Ένστασης

 

anakoinwsi_pinakwn_aitoumenwn_metathesis.doc

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας σχετικά με τη Διαδικασία των Μεταθέσεων

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 06 Μαϊος 2012

Σας κοινοποιούμε τον οριστικό ονομαστικό πίνακα (Οριστικός Αλφαβητικός Πίνακας Εκπ/κών που υπέβαλαν αίτηση με τα στοιχεία των εκπαιδευτικών και το είδος της αίτησης (μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης) που κατατέθηκαν στην υπηρεσία μας.

 

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι, αύριο, Τετάρτη 7 Μαΐου, θα διατεθούν από την ιστοσελίδα μας, οι αιτήσεις που κατατέθηκαν, για να εκτυπωθούν εις διπλούν και να υπογραφούν από τους εκπαιδευτικούς.

 

Παρακαλείστε να ενημερώνεστε καθημερινά από την ιστοσελίδα μας για τη συνέχεια της διαδικασίας.

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας σχετικά με την Υποβολή Αιτήσεων Μετάθεσης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 05 Μαϊος 2012

Αναρτούμε ονομαστικό πίνακα με τα στοιχεία των εκπαιδευτικών και το είδος της αίτησης (μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης) που έχουν κατατεθεί στην υπηρεσία μας. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δε συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα ή διαπιστώσει κάποιο λάθος, να επικοινωνήσει άμεσα και μέχρι την Τρίτη 06-05-2014 και ώρα 14:00 στο τηλέφωνο 210.8022093. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας των μεταθέσεων. Παρακαλείστε να ενημερώνεστε καθημερινά από την ιστοσελίδα μας.

 

Συνημμένα:

Αλφαβητικός Πίνακας Εκπ/κών που υπέβαλαν αίτηση

Ανακοίνωση για τη Διαδικασία των Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-14

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Ο Δ/ντής Π.Ε. Β' Αθήνας, κ. Πάρις Βεντήρης καλεί τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση επιθυμίας, να υποβάλουν άμεσα τη δήλωση στον σύνδεσμο:

 

http://www.dipevath.gr/index.php/component/forme/?fid=35

 

Συνημμένα:

Αλφαβητικός Πίνακας Εκπ/κών στη Διάθεση  που ΔΕΝ  υπέβαλαν την ηλεκτρονική δήλωση

Ανακοίνωση για τη Διαδικασία των Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-14

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Η ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης επιθυμίας μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης ολοκληρώθηκε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπ/κούς της Β? Αθήνας που ανταποκρίθηκαν στη διαδικασία αυτή συμβάλλοντας στην ταχύτερη εξυπηρέτησή τους και στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας που αξιοποιεί τους αυτοματισμούς που έχει αναπτύξει η Δ/νση καθώς και την προϋπάρχουσα τεχνογνωσία στη διαδικασία των μεταθέσεων, με γνώμονα πάντοτε την ταχύτερη ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Αναρτούμε τον αλφαβητικό πίνακα των εκπ/κών που υπέβαλαν ηλεκτρονικά τη δήλωση επιθυμίας. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραλείψεις, παρακαλούμε καλέστε στο 210-8022093 ή στο 210-6142593.

Αλφαβητικός Πίνακας Εκπ/κών που υπέβαλαν την ηλεκτρονική δήλωση

 

Αναρτούμε επίσης τον πίνακα με τους εκπ/κούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας και δεν υπέβαλαν ηλεκτρονική δήλωση επιθυμίας. Παρακαλούνται οι εν λόγω εκπ/κοί να υποβάλουν άμεσα δήλωση στον σύνδεσμο:

http://www.dipevath.gr/index.php/component/forme/?fid=35

 

Αλφαβητικός Πίνακας Εκπ/κών στη Διάθεση  που ΔΕΝ  υπέβαλαν την ηλεκτρονική δήλωση

 

Οι εκπ/κοί καλούνται να καταθέσουν το συνημμένο έντυπο αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το αποδεικτικό παραλαβής της ηλεκτρονικής δήλωσης ως εξής:

 

Όσοι υπηρετούν σε σχολεία της Δ/νσης και του πρώην 1ου Γραφείου, την Τρίτη 29-04-2014 και την Τετάρτη 30-04-2014 και ώρες 10:00-16:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης, Μεσογείων 448 (Αγ. Παρασκευή- 3ος όροφος).

Όσοι υπηρετούν σε σχολεία των πρώην 2ου & 3ου Γραφείου, την Τρίτη 29-04-2014 και την Τετάρτη 30-04-2014 και ώρες 10:00-16:00 στο Παράρτημα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας, Δήμητρος 8 (Μαρούσι -3ος όροφος).

Όσοι υπηρετούν σε φορείς ή βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια, την Τετάρτη 30-04-2014 και ώρες 10:00-16:00 στο Παράρτημα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας, Δήμητρος 8 (Μαρούσι -3ος όροφος).

Όσοι ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας και υπηρετούν εκτός του ΠΥΣΠΕ, αποστέλλουν το συμπληρωμένο έντυπο αίτησης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το αποδεικτικό παραλαβής της δήλωσης επιθυμίας, με συστημένη ταχυδρομική επιστολή (Μεσογείων 448, Τ.Κ. 15342-Αγία Παρασκευή) ή στο fax 210-8063626 μέχρι και την Τετάρτη 30-04-2014.

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και υπηρετούν με απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης σε άλλα ΠΥΣΠΕ, παρακαλούνται μαζί με την αίτηση και τα δικαιολογητικά να προσκομίσουν και τις αναλήψεις υπηρεσίας από τα σχολεία στα οποία τοποθετήθηκαν το σχ. έτος 2013-2014.


Ο Δ/ΝΤΗΣ Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

ΠΑΡΙΣ ΒΕΝΤΗΡΗΣ


Συνημμένα:

Εγκύκλιος Μεταθέσεων 2013-2014

Αίτηση για Μετάθεση απο Περιοχή σε Περιοχή

Αίτηση για Βελτίωση Θέσης ή Οριστική Τοποθέτηση

Αίτηση Μετάθεσης σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Αίτηση για Μετάθεση απο Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΔΥ

Αίτηση για Αμοιβαία Μετάθεση

Aίτηση Μετάθεσης Εκπ/κών με εξειδίκευση στην Ελλ. Νοηματική Γλώσσα  και στη Γραφή Braille

Προκήρυξη κενής οργανικής θέσης σε Δ.Σ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Ο Διευθυντής Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Κολιός στην απόφαση με αριθ. πρωτ. 2856/23-04-2014 προκηρύσσει την παρακάτω κενή οργανική θέση εκπαιδευτικού Π.Ε στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, ως εξής:

  • Μία (1) δασκάλου (κλάδου ΠΕ70)

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για μετάθεση, έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση, μέχρι 31 Αυγούστου 2014 κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις.

Προκήρυξη κενών οργανικών θέσεων σε Δ.Σ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ/νσης Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Ο αναπληρωτής Διευθυντής Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Περικλής Χριστίδης στην απόφαση με αριθ. πρωτ. 3893/22-04-2014 προκηρύσσει την παρακάτω κενή οργανική θέση εκπαιδευτικού Π.Ε στο 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Μενεμένης, ως εξής:

  • Μία (1) δασκάλου (κλάδου ΠΕ70)

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για μετάθεση, έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση, μέχρι 31 Αυγούστου 2014 κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις.

Προκήρυξη κενών οργανικών θέσεων σε Δ.Σ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Ο Διευθυντής Π.Ε Β' Αθήνας κ. Πάρις Βεντήρης στην απόφαση με αριθ. πρωτ. Φ.11.2/10/5804/22-04-2014 προκηρύσσει τις παρακάτω κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε στο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης, ως εξής:

  • Δύο (2) δασκάλων (κλάδου ΠΕ70)
  • Μία (1) εκπ/κού Αγγλικής γλώσσας (κλάδου ΠΕ06)

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για μετάθεση, έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση, μέχρι 31 Αυγούστου 2014 κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις.

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Τμήματα Ένταξης Μειονοτικών Σχολείων σχολικού έτους 2013 - 2014

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ενόψει των μεταθέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού της Α/θμιας Εκπαίδευσης σχολ. έτους 2013-2014, για τα τμήματα ένταξης στα μειονοτικά σχολεία, σας γνωρίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να μετατεθούν σε τμήματα ένταξης στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν από 23-04-2014 έως 02-05-2014 τo συνημμένo έντυπo:

 

Έντυπο αίτησης για μετάθεση εκπαιδευτικών Π.Ε. σε μειονοτικά σχολεία

 

Διαβάστε περισσότερα στο υπ. αριθμ. Φ.8.2./4046/17-04-2014 έγγραφο του Συντονιστικού Γραφείου Μειονοτικών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θράκης .

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Α/θμιας Εκπ/σης σε Μειονοτικά Σχολεία Σχολ. Έτους 2013-2014

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ενόψει των μεταθέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού της Α/θμιας Εκπαίδευσης σχολ. έτους 2013-2014, για τα μειονοτικά σχολεία, σας γνωρίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι ? Αγγλικής Γλώσσας ? Φ. Αγωγής) που επιθυμούν να μετατεθούν σε μειονοτικά σχολεία της Θράκης, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από 23-04-2014 έως 02-05-2014

Μέσα στην ίδια προθεσμία θα υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων και όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΥΣΜΕ.

Επισυναπτόμενα:

Έντυπο αίτησης για μετάθεση εκπαιδευτικών Π.Ε. σε μειονοτικά σχολεία

Έντυπο αίτησης οριστικής τοποθέτησης εκπ/κών Π.Ε.


Διαβάστε περισσότερα στο υπ. αριθμ. Φ.8.2./4045/17-04-2014 έγγραφο του Συντονιστικού Γραφείου Μειονοτικών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Θράκης .

Προκήρυξη κενής οργανικής θέσης σε Δ.Σ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ/νσης Π.Ε. Χανίων

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ο Διευθυντής Π.Ε Χανίων κ. Ποντικάκης Ηλίας στην απόφαση με αριθ. πρωτ. 4834/22-04-2014 προκηρύσσει την παρακάτω κενή οργανική θέση εκπαιδευτικού Π.Ε στο 12/θ Ολ. Δ.Σ. Χανίων 16ο (Ε.Α.Ε.Π.) Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, ως εξής:

  • Ενός (1) δασκάλου (ΠΕ70)

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για μετάθεση, έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση, μέχρι 31 Αυγούστου 2014 κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις.

Προκήρυξη κενών οργανικών θέσεων Δημοτικών Σχολείων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Ο Διευθυντής Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Καλογραίας Μιχαήλ στην απόφαση με αριθ. πρωτ. 9677/17-04-2014 προκηρύσσει τις παρακάτω κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης:

  • Μια (1) θέση ΠΕ 70 - Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης
  • Μια (1) θέση ΠΕ 70 - Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Νέων Επιβατών
  • Μια (1) θέση ΠΕ 70 Ε.Α.Ε. - Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Νέων Επιβατών για το Τ.Ε.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για μετάθεση, έχουν οι εκπαιδευτικοί που έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση, μέχρι 31 Αυγούστου 2014 κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις.

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2013-14

Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Σύμφωνα με την αριθμ. 59755/Δ1/15-04-2014 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., η διαδικασία των μεταθέσεων για το σχολικό έτος 2013-2014 θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 έως και την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ της Β΄ Αθήνας και επιθυμούν να κάνουν αίτηση για μετάθεση - βελτίωση θέσης - οριστική τοποθέτηση:

 

(1) Να υποβάλλουν ηλεκτρονικά - όλοι ανεξαιρέτως (όσοι δικαιούνται να κάνουν αιτήσεις- ΟΧΙ οι εκπ/κοί από ΜΕΤΑΤΑΞΗ) - δήλωση επιθυμίας μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης από την Τετάρτη 23-04-2014 μέχρι και τη Δευτέρα 28-04-2014 και ώρα 16:00, από το σύνδεσμο:

http://www.dipevath.gr/index.php/component/forme/?fid=35

και να εκτυπώσουν το αποδεικτικό παραλαβής της δήλωσης αυτής που θα λάβουν στο email τους.

 

 

(2) Να συμπληρώσουν το έντυπο αίτησης που διατίθεται συνημμένα και να το καταθέσουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το παραπάνω αποδεικτικό παραλαβής ως εξής:

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία της Δ/νσης και του πρώην 1ου Γραφείου, την Τρίτη 29-04-2014 και την Τετάρτη 30-04-2014 και ώρες 10:00-16:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης, Μεσογείων 448 (Αγ. Παρασκευή- 3ος όροφος).

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία των πρώην 2ου & 3ου Γραφείου, την Τρίτη 29-04-2014 και την Τετάρτη 30-04-2014 και ώρες 10:00-16:00 στο Παράρτημα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας, Δήμητρος 8 (Μαρούσι -3ος όροφος).

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε φορείς ή βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια, την Τετάρτη 30-04-2014 και ώρες 10:00-16:00 στο Παράρτημα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας, Δήμητρος 8 (Μαρούσι -3ος όροφος).

Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας και υπηρετούν εκτός του ΠΥΣΠΕ, αποστέλλουν το συμπληρωμένο έντυπο αίτησης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το αποδεικτικό παραλαβής της δήλωσης επιθυμίας, με συστημένη ταχυδρομική επιστολή (Μεσογείων 448, Τ.Κ. 15342-Αγία Παρασκευή) ή στο fax 210-8063626 μέχρι και την Τετάρτη 30-04-2014.

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και υπηρετούν με απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης σε άλλα ΠΥΣΠΕ, παρακαλούνται μαζί με την αίτηση και τα δικαιολογητικά να προσκομίσουν και τις αναλήψεις υπηρεσίας από τα σχολεία στα οποία τοποθετήθηκαν το σχ. έτος 2013-2014.

 

Συνημμένα:

Εγκύκλιος Μεταθέσεων 2013-2014

Ανακοίνωση της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας για τη Διαδικασία των Μεταθέσεων

Αίτηση για Μετάθεση απο Περιοχή σε Περιοχή

Αίτηση για Βελτίωση Θέσης ή Οριστική Τοποθέτηση

Αίτηση Μετάθεσης σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

Αίτηση για Μετάθεση απο Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΔΔΥ

Αίτηση για Αμοιβαία Μετάθεση

Aίτηση Μετάθεσης Εκπ/κών με εξειδίκευση στην Ελλ. Νοηματική Γλώσσα  και στη Γραφή Braille

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)