Joomla Free Template by FatCow Hosting

«ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ»

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 σας περιμένουμε στο Ειδικό Δημοτικό Σχ. και Νηπιαγωγείο Κωφών & Βαρηκόων Λυκόβρυσης – Πεύκης, επί της οδού Πλάτωνος 22, Βουλγαροκτόνου και Πίνδου γωνία, με πόρτες ανοιχτές. 

Εκδήλωση ? συζήτηση: Τι παιδεία θέλουμε;

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Μεταμόρφωσης, με αφορμή τον εθνικό διάλογο για την παιδεία που διεξάγεται το διάστημα αυτό, οργανώνει ανοικτή συζήτηση για τα καίρια προβλήματα της παιδείας, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 7.30μμ. (Λητούς & Κύμης, Κτήμα Δηλαβέρη).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

4η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.Κ.Α.Π.) και το Παράρτημα Π.Ε.Κ.Α.Π. Πελοποννήσου διοργανώνουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και Τμήμα Κοινωνικής & Εκπαιδευτικής Πολιτικής) και το Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου (Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής) το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καθηγητών Πληροφορικής με θέμα: 

«Η Πληροφορική στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Ρόλος και Εφαρμογές»

Δείτε την 4η ανακοίνωση του Συνεδρίου εδώ.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων, σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10.00-14.00 στους χώρους του σχολείου (Βαλτετσίου12 & Δ.Ψαρρού , Πολύδροσο) στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει για τα 20 χρόνια λειτουργίας του σχολείου και την έναρξη λειτουργίας της ανακαινισμένης βιβλιόθηκης.

Εθελοντική Αιμοδοσία

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε για την 1η εθελοντική αιμοδοσία στο σχολικο συγκρότημα επι της οδού Φερτεκίου 1 & Μηδείας στη Νέα Ιωνία, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 10:30-13:30, με σκοπό τη δημιουργία της Τράπεζας Αίματος των μαθητών, των συγγενών τους και των εκπαιδευτικών του 11ου & 15ου Δημοτικών Σχολείων και του 5ου & 15ου Νηπιαγωγείων Νέας Ιωνίας.

Βράβευση Σχολείου Β΄ΑΘήνας στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Λέμε όχι στο Σχολικό εκφοβισμό»

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα «face to face» μαθητών της ΣΤ΄τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Ηρακλείου βραβεύτηκε με το τρίτο βραβείο στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Λέμε όχι στο Σχολικό εκφοβισμό», που αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος του Βρετανικού Συμβουλίου (British council) και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας με τίτλο «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Συγχαρητήρια στις μαθήτριες της ομάδας Μαρίνα Αντωνίου, Ζαφειράκη Κλέλια, Ειρήνη Μπελδέκα και Ζωή Ουζούνογλου. Συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ για τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό, στις καθηγήτριές τους της Αγγλικής Γλώσσας κ. Μάρθα Γκόνη και κ. Αγγελική Τάκη και στην Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας κ. Ευαγγελία Σιαφαρίκα για την όλη υποστήριξή της.

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για προγράμματα eTwinning

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε ότι τα παρακάτω σχολεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας βραβεύτηκαν με την Εθνική και Ευρωπαική Ετικέτα Ποιότητας, για τη συμμετοχή τους κατα τη σχολική χρονιά 2014-2015 στην εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων eTwinning:

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας και η εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ06-Αγγλικών Μαρία Μπουζούκη για το έργο “Make New European Friends”.

Το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου και η εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ05-Γαλλικών Άντα Κασσέτα για το έργο “Idiomatik”.

Το Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης και η εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ70 Μιαρίτη Βάια για το έργο “Euro…talesontheEuropeanSchoolRadio”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Ευρωπαική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning μπορείτε να δείτε εδώ.

Βράβευση Σχολείου Β΄ΑΘήνας στα βραβεία UNICEF 2015

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς βραβεύτηκαν απο τη  UNICEF Ελλάδος στα Βραβεία UNICEF 2015 που απονέμονται σε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς της χώρας μας που προωθούν τα δικαιώματα του παιδιού και σε σχολεία που ξεχώρισαν σε σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δικαιώματα του παιδιού που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Δείτε την αφίσα που δημιούργησαν οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς.

Βράβευση Σχολείου Β΄ΑΘήνας στο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: "Η ιστορία του σχολείου μου"

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε ότι στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας απονεμήθηκε το μεγάλο βραβείο του 2ου Πανελλήνιου Διαγωγισμού με θέμα "Η ιστορία του σχολείου μου".

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το Πρόγραμμα eTwinning "3, 2, 1 Action"

Κατηγορία: Εκδηλώσεις
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων βραβεύτηκε με την Εθνική και την Ευρωπαική Ετικέτα Ποιότητας για τη συμμετοχή του κατα τη σχολική χρονιά 2014-2015 στην εκπόνηση του εκπαιδευτικού προγράμματος eTwinning με τίτλο "3, 2, 1, Αction".

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο που απέκτησε την Ετικέτα Ποιότητας μπορείτε να δείτε εδώ.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)