Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση Τελικών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων για το Σχολ. Έτος 2020-2021

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021

Η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων εκπαιδευτικών για μετάθεση:

  • από περιοχή σε περιοχή,
  • σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΣΥ,
  • για Βελτίωση - οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση - οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής
  • για Διαπολιτισμικά σχολεία

για το σχολικό έτος 2020-2021.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων από Περιοχή σε Περιοχή

Πίνακας Αιτήσεων σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΣΥ

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 Πίνακας Αιτήσεων για Διαπολιτισμικά σχολεία

Ανακοίνωση Προσωρινών Πινάκων Μορίων Μεταθέσεων Αιτούντων Βελτίωσης και Οριστικής τοποθέτησης για το Σχολ. Έτος 2020-2021 ? Ενημέρωση για Υποβολή Ενστάσεων

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης:

  • για Βελτίωση ? οριστική τοποθέτηση Γενικής Αγωγής,
  • για Βελτίωση ? οριστική τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

για το σχολικό έτος 2020-2021.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση.

  • Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από 7-1-2021 έως και 14-1-2021. Μετά την ημερομηνία αυτή, δε θα πραγματοποιείται καμία αλλαγή στη μοριοδότηση των εκπαιδευτικών.
  • Οι τελικοί πίνακες θα διαμορφωθούν μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων.

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Γενικής Αγωγής

Πίνακας Αιτήσεων για Βελτίωση/Οριστική Τοποθέτηση Ειδικής Αγωγής

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών και επιπλέον μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

 Σας κοινοποιούμε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής για τον ορισμό:

    1. Μελών των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) ως Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ Β' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ Γ' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ Δ' ΑΘΗΝΑΣ, ΠΥΣΠΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΥΣΠΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ)

        2.  Επιπλέον μελών των ανωτέρω Π.Υ.Σ.Π.Ε. ως Συμβουλίων Επιλογής

Οι εκπαιδευτικοί που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις δύνανται να υποβάλουν αίτηση και ως μέλη των ΠΥΣΠΕ και ως επιπλέον μέλη των εν λόγω συμβουλίων όταν κρίνονται θέματα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, ωστόσο ο ορισμός τους ως μελών των πρώτων αποκλείει τον ορισμό τους ως μελών των δεύτερων και αντίστροφα.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:  Τετάρτη 6-01-2021 έως και την Παρασκευή 8-1­-2021 και ώρα 15.00.

 

Προσωρινοί Πίνακες Αιτήσεων Μεταθέσεων Π.Ε. από Περιοχή σε Περιοχή (από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ) και από Περιοχή σε Περιοχή σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΣΥ 2020-2021

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

 Σας κοινοποιούμε τους προσωρινούς πίνακες με τα στοιχεία και τα μόρια των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή και από περιοχή σε περιοχή σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2020-2021. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπ/κούς να ελέγξουν τα στοιχεία και τα μόριά τους και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλουν ένσταση από 14/12/2020 μέχρι και 18/12/2020 και ώρα 15.00 μ.μ. Αφού εξεταστούν οι ενστάσεις η Δ/νση θα προβεί σε διόρθωση των λανθασμένων στοιχείων. 

 

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86 για υποβολή αιτήσεων απόσπασης για τη στελέχωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το σχολικό έτος 2020-21

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86 για υποβολή αιτήσεων απόσπασης για τη στελέχωση του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το σχολικό έτος 2020-21.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  εδώ.

Διευκρινίσεις - Οδηγίες για τις αιτήσεις μετάθεσης/βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-21

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 04-11-2020 ΕΩΣ 17-11-2020 και ώρα 15:00.

Αποστολή δικαιολογητικών έως 17-11-2020 στην ηλεκτρονική δ/νση metatheseisdipevath@gmail.com

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ψηφιοποιημένα σε μορφή pdf, τα πρόσφατα (τριμήνου) δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης, με email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. 

Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

Θέμα: τύπος αίτησης, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπ/κού, αριθμός μητρώου εκπ/κού, κλάδος/ειδικότητα, τύπος αίτησης, αρ.πρωτ. αίτησης, ΔΠΕ οργανικής.

Σε περίπτωση μη αποστολής δικαιολογητικών έως 17-11-2020, δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστούν τα αντίστοιχα μόρια της υποβληθείσας αίτησης.

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης.

Στην παρούσα φάση είναι υποχρεωτικό να κάνουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση της Διεύθυνσης. Επίσης μπορούν να κάνουν αίτηση για βελτίωση όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να αλλάξουν σχολική μονάδα οργανικής θέσης.

Για να κάνουμε οποιουδήποτε είδους αίτηση μετάθεσης  μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα: https://teachers.minedu.gov.gr/, πηγαίνουμε στην επιλογή «Αιτήσεις Μετάθεσης» και πατάμε «Προσθήκη+» ώστε να ανοίξει νέα αίτηση. Επιλέγουμε το είδος της αίτησης που μας ενδιαφέρει και με το που ανοίξει η νέα αίτηση πατάμε «Προσωρινή αποθήκευση» ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα πεδία της αίτησης, να ελέγξουμε ότι είναι σωστά περασμένα τα στοιχεία μας και να εμφανιστούν και τα συνολικά μόρια. Αφού βεβαιωθούμε ότι η αίτησή μας είναι έτοιμη, πατάμε «Οριστικοποίηση». Σας εφιστούμε την προσοχή γιατί από τη στιγμή που πατάτε «Οριστικοποίηση» δεν έχετε πλέον καμία δυνατότητα αλλαγής ή εκ νέου αίτησης ίδιας κατηγορίας.
Για να βεβαιωθείτε ότι η αίτησή σας έγινε κανονικά, θα πρέπει να βλέπετε στην «κατάσταση αίτησης» την ένδειξη «Οριστικοποίηση από εκπαιδευτικό» και όταν πατάτε το «ματάκι» στα δεξιά και προβάλλεται στην οθόνη η αίτησή σας, να βεβαιώνεστε ότι αυτή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. 

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει στις Παρατηρήσεις της αίτησής σας να αναγράφετε ποια πιστοποιητικά πρόκειται να αποστείλετε, είτε αυτά αποσταλούν στη Διεύθυνσή μας, είτε απευθείας στο Υπουργείο για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας με τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας: 2132105747 - 2132105764

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2020-21

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 149629/Ε2/03-11-2020 εγκύκλιου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,
β) σε περιοχές μετάθεσης για την Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Σ.Υ.
γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,
δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και
ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή.
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 04-11-2020 έως 17-11-2020 και ώρα 15:00 μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr. Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων. Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών. Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Ανακοινοποίηση στο ορθό των Λειτουργικών κενών για τον κλάδο ΠΕ91.01 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΕ70 ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ60 ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020

  Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ΠΕ60.50 Παράλληλης Στήριξης, ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής ΤΕ και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ΠΕ91.01 Γενικής Παιδείας να συμπληρώσουν εκ νέου και να αποστείλουν τη δήλωση προτίμησης σχολείων που επισυνάπτεται στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως την Τετάρτη 7-10-2020 και ώρα 18:00, με την ένδειξη νέα αίτηση.

Ως προς τα κενά κλάδου ΠΕ60.50 Παράλληλης Στήριξης η τροποποίηση αφορά στο 1Ο Νηπ/γείο Ν.Ψυχικού το οποίο αντικαθίσταται με το 3Ο Νηπ/γείο Λυκόβρυσης.

Ως προς τα κενά κλάδου ΠΕ91.01 Γενικής Παιδείας η τροποποίηση αφορά στα 1ο και 8ο ΔΣ Αμαρουσίου, 2ο και 3ο ΔΣ Ν. Ερυθραίας και το 3ο ΔΣ Μελισσίων.

Ως προς τα κενά κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής ΤΕ η τροποποίηση αφορά στο 11ο ΔΣ Αμαρουσίου, που αντικαθιστά το κενό του 1ου ΔΣ Πεντέλης (Κρυστάλλειο).

  Ανακοινοποιημένος Πίνακας λειτουργικών κενών κλάδου ΠΕ91.01 Γενικής Αγωγής          

  Ανακοινοποιημένος Πίνακας λειτουργικών κενών Παράλληλης Στήριξης κλάδου ΠΕ60     

  Ανακοινοποιημένος Πίνακας λειτουργικών κενών κλάδου ΠΕ70 ΤΕ

  Δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου Πληροφορικής (ΠΕ86) για υποβολή αιτήσεων απόσπασης για τη στελέχωση του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (Αθήνα) για πέντε σχολικά έτη σύμφωνα με το άρθρο 71 του Ν. 4610/2019 (ΦΕΚ 70 Α ?)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

 Πρόσκληση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ86 για υποβολή αιτήσεων απόσπασης  για τη στελέχωση του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (Αθήνα) για πέντε σχολικά έτη σύμφωνα με το άρθρο 71 του Ν.4610/2019 (ΦΕΚ 70Α΄).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αναφορά Ανάληψης Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών αποσπασμένων στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020

neo Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που έχουν αποσπαστεί στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας να αναλάβουν υπηρεσία την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, Καραολή και Δημητρίου 1, Μαρούσι, (τηλ: 210-6818264), κατά τις ώρες: 08:30-13:30.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να εκτυπώσουν το παρακάτω επισυναπτόμενο έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας και να το προσκομίσουν συμπληρωμένο.

Επισυναπτόμενο:

Έντυπο Αναφοράς Ανάληψης Υπηρεσίας-Από Απόσπαση

Περισσότερα Άρθρα...

Υποκατηγορίες

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)