Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/6/8418/6-10-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.34.1/6/8418/6-10-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

 

Ανακοίνωση Διευθυντή

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης σας ενημερώνει για τις προσλήψεις των αναπληρωτών ειδικοτήτων (πίνακας κατανομής προσλήψεων ) οι οποίες καλύπτουν το 1/5 των αναγκών των σχολείων ΕΑΕΠ τις οποίες με έγγραφό μας είχαμε έγκαιρα στείλει αρμοδίως επισημαίνοντας και τις επικείμενες δυσκολίες για τη λειτουργία τους.
Το ΠΥΣΠΕ σε αυριανή συνεδρίασή του θα αποφασίσει για την κατανομή των αναπληρωτών.

Συναδελφικά
  Ο Διευθυντής Διεύθυνσης
                                                              Πάρις Βεντήρης                                                              

 

Προκήρυξη για την Πλήρωση θέσης Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας ( 4/θεσίου και άνω Δημοτικού Σχολείου) της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας σύμφωνα με τα οριζόμενα της με αρ. πρωτ. Φ.361.4/22/146/152229/Ε3/29-9-2015 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ προκηρύσσει την κενή θέση Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής.

checkΟι αιτήσεις υποψηφιότητας για τοποθέτηση υποβάλλονται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης που ανήκει οργανικά ο υποψήφιος.

checkΟι ενδιαφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από 30 Σεπτεμβρίου 2015 έως 5 Οκτωβρίου 2015.

check Οι βεβαιώσεις ή τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, άσκηση διοικητικών καθηκόντων, διδακτικού και καθοδηγητικού έργου, καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.

checkΜετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν γίνεται δεκτή οποιαδήποτε μεταβολή στη δήλωση προτίμησης.

checkΓια πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210-60.12.845

 Επισυναπτόμενα:

Προκήρυξη Π.Ε. Β΄Αθήνας 

Αίτηση Υποψηφιότητας

Υπεύθυνη Δήλωση word

 Φύλλο Προϋποθέσεις Επιλογής 

 Φύλλο Υπηρεσιακή Κατάσταση -Καθοδηγητική και Διοικητική Εμπειρία  

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/5/8101/28-09-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/5/8101/28-09-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/4/7926/23-09-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
 Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/4/7926/23-09-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/3/7596/14-09-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/3/7596/14-09-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/2/7391/08-09-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/2/7391/08-09-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

 

Ανακοίνωση Διευθυντή

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015

 Κατανοώντας απόλυτα το φόρτο εργασίας των ημερών αλλά και την ανάγκη επικαιροποίησης των στοιχείων από τη Δ/νση για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων, παρακαλούνται οι Δ/ντριες και οι Δ/ντες των σχολείων να συμπληρώσουν τους 3 πίνακες που περιέχονται στο παρακάτω αρχείο excel :

   Έναρξη σχολικού έτους 2015-2016

και να το στείλουν:

  1. Ηλεκτρονικά στη Δ/νση (e-mail)
  2. Αφού τα τυπώσουν να τα προσκομίσουν στην προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 4-9-2015.

                                                                                      

                                                                                     Με εκτίμηση συναδελφικά

                                                                                       Ο   Διευθυντής   Εκπαίδευσης

                                                                                     Πάρις   Βεντήρης

Επείγουσα Ανακοίνωση του Διευθυντή Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τη γνωμοδότηση της επιτροπής του ΣτΕ, το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη και θα προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση όλων των υπηρεσιακών ενεργειών που αφορούν υπεραριθμίες ? λειτουργικά κενά ? προσωρινές τοποθετήσεις κ.λ.π . Γνωρίζετε ότι η προετοιμασία έχει γίνει με πολύ κόπο και πολλές ώρες εργασίας από τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση και θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα , για την άοκνη προσπάθειά τους . 

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους υπαλλήλους, τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης από το 2010 μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα τη Σοφία, την Εύη, τον Ανδρέα, που συντρόφευσαν όλα αυτά τα χρόνια το όραμά μας για την αποτελεσματική λειτουργία της Διεύθυνσης . Μοιραστήκαμε μαζί άπειρο χρόνο,πολλές ημέρες δουλειάς και νιώθω πολύ τυχερός για τη συνεργασία μας . Τους ευχαριστώ για την αγάπη και την αφοσίωσή τους και τους εύχομαι στο νέο ξεκίνημά τους να έχουν επιτυχία και κάθε στόχος τους να γίνει πραγματικότητα.

Εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη για να πάμε και αυτή τη σχολική χρονιά σε απάνεμα λιμάνια τη μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια της Β΄Αθήνας, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας.

Η συνάντηση με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των σχολείων θα γίνει την Παρασκευή 4/9 στην έδρα της Διεύθυνσης, μετά την ολοκλήρωση των συνεδριάσεων του ΠΥΣΠΕ και με το παρακάτω πρόγραμμα των πρώην Γραφείων με τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες:   

  •   9 π.μ ? 10.30 (Τα σχολεία του πρώην 3ου Γραφείου)

  • 11? 12.30 (Τα σχολεία του πρώην 2ου Γραφείου)

  • 13? 14.30 (Τα σχολεία του πρώην 1ου Γραφείου και της Δ/νσης)

 

Συναδελφικά,

Ο Δ/ντής Δ/νσης

Πάρις Βεντήρης

 

Ανακοίνωση Διευθυντή

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015

  Λαμβάνοντας υπ' όψιν την αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιακών Συμβουλίων λόγω εκλογών και κατανοώντας απόλυτα την επιθυμία όλων των συναδέλφων να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις και χρονοβόρες διαδικασίες αναμονής, μετά τη σημερινή ανάληψη υπηρεσίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας, τους καλούμε να παρουσιαστούν αύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015,  στις σχολικές μονάδες, όπως αυτές αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

Σχολικές μονάδες στις οποίες θα παρουσιαστούν οι εκπαιδευτικοί  (01-09-2015)


Μετά την έγκριση της 3μελούς επιτροπής του Συμβουλίου της Επικρατείας, το ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας θα συνεδριάσει άμεσα και θα προχωρήσει στις προσωρινές τοποθετήσεις.

 Οι εκπαιδευτικοί που ήρθαν με μετάθεση, με απόσπαση ή βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν θα δουν το όνομά τους στον παραπάνω πίνακα, να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας στην οποία με νεότερη ανάρτηση θα τους δοθούν οδηγίες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας, προκειμένου να λύνουμε τα προβλήματα επ' ωφελεία της εκπαίδευσης.

Περισσότερα Άρθρα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)