Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση του Δ/ντή Εκπαίδευσης προς τους Δ/ντές-ντριες και Υποδ/ντές-ντριες των σχολικών μονάδων της Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Η επιλογή των Διευθυντών-Διευθυντριών και Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, το χρονοδιάγραμμα και τη διεκπεραίωση των προτάσεων- αποφάσεων του συμβουλίου επιλογής του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του συμβουλίου για τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και τη συνεχή παρουσία τους στις συνεδριάσεις μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες στη Διεύθυνση, για την υπομονή και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς.


Πρώτα όμως και μέσα από την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία και διασφάλισαν με τον πιο αψεγάδιαστο τρόπο το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών.


Ξεκινήσαμε μαζί το 2010 την πιο δύσκολη διαδρομή στη διοίκηση της εκπαίδευσης, μοιραστήκαμε την εμπειρία των επιλογών του 2011 με εντιμότητα και διαφάνεια. Σήμερα όλοι εσείς με την επιβεβαίωση της επιλογής σας από τους συλλόγους διδασκόντων, επικυρώσατε εκκωφαντικά την αξία σας στην πράξη, με τη δράση σας, το ήθος και το πνεύμα συνεργασίας, μέσα στη σχολική σας μονάδα.


Σε μια δύσκολη περίοδο με συνεργασία, αλληλεγγύη και ισοτιμία στη σχέση μας, διασφαλίσαμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Β΄ Αθήνας, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ομάδας.


Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τη χαρά μου, την ικανοποίηση και κυρίως τη σιγουριά που ένιωσα και πρέπει να νιώθουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη σχολική κοινότητα για την επανάκριση σας και τη συνέχιση του έργου σας σε ποσοστό 90% και πλέον. Με τους εκλεγμένους Υποδιευθυντές - Υποδιευθύντριες άξιους και αποτελεσματικούς συνεργάτες όλων μας και τους συλλόγους διδασκόντων στην πρώτη γραμμή τα σχολεία μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε πολύ υψηλά επίπεδα!!
Είμαστε όλοι εδώ έτοιμοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, με πίστη στο όραμά μας, με ανιδιοτέλεια, με συναδελφικότητα, με την αλήθεια μας και πάνω από όλα με σεβασμό στο έργο και την προσφορά όλων από όλους. Έχουμε χρέος και ευθύνη να πάμε ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά τη δουλειά μας και την προσφορά μας στα παιδιά της μεγάλης οικογένειας της Β΄ Αθήνας και νιώθω ευλογημένος που αξιώθηκα να το μοιράζομαι μαζί σας.


Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τις προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων για την πολύ ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία μας. Οι εγγραφές έγιναν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Κάθε χρόνο βελτιώνοντας τη διαδικασία επιβεβαιώνουμε στην πράξη την επιθυμία της Διεύθυνσης να συμβάλει ουσιαστικά και υποβοηθητικά στον πολύπλευρο και επίπονο διπλό ρόλο των Νηπιαγωγών να ασκούν Διοίκηση και διδασκαλία ταυτόχρονα. Για όποια ζητήματα ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες είμαστε στη διάθεση σας.


Επιθυμούμε, σεβόμενοι τον προγραμματισμό όλων των στελεχών που επιλέγηκαν πρόσφατα, να τηρήσουμε τη διαδικασία της ανάληψης υπηρεσίας με αποστολή στο ΦΑΞ 210.2771324 ή αυτοπροσώπως στις ημερομηνίες που ορίζει η εγκύκλιος (25/6/2015 για Διευθυντές ? Διευθύντριες- και 26/6/2015 για Υποδιευθυντές-Υποδιευθύντριες).

 Συναδελφικά,

  Ο Δ/ντής Π.Ε. Β' Αθήνας

Πάρις Βεντήρης

check Επισυνάπτεται: έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας.

check Για τη δική σας ενημέρωση, σας παραθέτουμε και κάποια στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Δ/ντών-ντριών σχολικών μονάδων: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/30/5168/16-06-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/30/5168/16-06-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Ανακοίνωση πίνακα τελικής βαθμολογίας υποψήφιων Δ/ντών-ντριων μετά την ολοκλήρωση της μυστικής ψηφοφορίας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

epeigon Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μυστικής ψηφοφορίας για την επιλογή Δ/ντών-ντριών, ανακοινώνουμε τον πίνακα με την τελική βαθμολογία των υποψήφιων Δ/ντών-ντριών για τις σχολικές μονάδες του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Νόμου 4327/ΦΕΚ 50 τ. Α/14-5-2015. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση επί του πίνακα από 12/6/2015 έως 16/6/2015 και ώρα 15:00, αποστέλλοντας το επισυναπτόμενο έντυπο ένστασης στο fax: 210-2771324. 

Επισυναπτόμενα:

 Πίνακα Τελικής Βαθμολογίας Υποψήφιων Δ/ντών-ντριών για τις Σχολικές Μονάδες του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

 Έντυπο για υποβολή ένστασης word

 Διαβιβαστικό Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας word

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/29/5059/12-06-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/29/5059/12-06-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

Στατιστικά Στοιχεία σχετικά με την επιλογή Διευθυντών-ντριών Σχολικών Μονάδων του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015

Σας κοινοποιούμε τα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν έως τώρα από τη συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων κατά τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών-ντριών Σχολικών Μονάδων για το έτος 2014-2015 και συγκριτικά με το έτος 2010-2011:

     

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/25/4306/22-05-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/27/4592/29-05-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

 

Διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ? Χρονοδιάγραμμα διαδικασίας επιλογής Διευθυντών ? Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015

Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.361.22/33/83657/E3/26-5-2015word έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Προσωπικού Α/θμιας κ' Β/θμιας Εκπαίδευσης του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. με 

checkδιευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή υποψηφίων Διευθυντών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

checkτο χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

checkτο χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας επιλογής Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Ανάρτηση Νέας Εγκυκλίου Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/25/4306/22-05-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015
Σας πληροφορούμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "Δημοσιεύσεις" -> "Εγκύκλιοι Διεύθυνσης", η νέα Εγκύκλιος της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, υπ' αριθμ. πρωτ. Φ. 34.1/26/4447/27-05-2015, για την οποία οφείλουν να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι εκπαιδευτικοί, με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών των Δημοτικών Σχολείων ή των Προϊσταμένων των Νηπιαγωγείων.

 

Ανακοίνωση για τη Διαδικασία Επιλογής Δ/ντών-ντριών Σχολικών Μονάδων του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015

Σας επισημαίνουμε τις υποχρεώσεις σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία συμμετοχής - επιλογής Δ/ντών-ντριών σχολικών μονάδων του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας: 1. Εκτύπωση της συμπληρωμένης αίτησης υποψηφίου Δ/ντή-ντριας που υποβάλατε ηλεκτρονικά και λάβατε ως αποδεικτικό στο προσωπικό σας email. 2. Κατάθεση δικαιολογητικών μαζί με το αντίγραφο της εκτυπωμένης ηλεκτρονικής σας αίτησης υπογεγραμμένο την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρες 15:00 με 18:00 στα γραφεία της Δ/νσης..

Ο Πρόεδρος του ΠΥΣΠΕ Επιλογής Β'  Αθήνας

Πάρις Βεντήρης

Προκήρυξη για την Πλήρωση θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων και άνω Δημοτικών Σχολείων όλων των Τύπων Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015

Σας κοινοποιούμε την υπ' αρ. πρωτ. Φ.11.4/91/4237/20-5-2015 προκήρυξη του Δ/ντή Π.Ε. Β' Αθήνας για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών των 4/θεσίων και άνω Δημοτικών Σχολείων όλων των Τύπων Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας.

checkΟι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονται από 20-5-2015 μέχρι και 25-5-2015 και ώρα 17:00 ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας που διατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

checkΟ φάκελος με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα κατατεθεί την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 και την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 και ώρες 15:00 με 18:00 στα γραφεία της Δ/νσης.

check Οι υποψήφιοι εκτός από το φάκελο με τα δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομίσουν επίσης: 1) την εκτυπωμένη αίτηση από τη φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής 2) συμπληρωμένο το φύλλο "Προϋποθέσεις Επιλογής" 3) συμπληρωμένο το φύλλο "Υπηρεσιακή Κατάσταση -Καθοδηγητική και Διοικητική Εμπειρία" και 4) Υπεύθυνη Δήλωση

checkΌσοι υποψήφιοι δε διαθέτουν βεβαιώσεις άσκησης καθηκόντων σε διοικητικές θέσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν μαζί με τα δικαιολογητικά την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση ότι τα διαστήματα που αναγράφουν στην αίτησή τους είναι αληθή. Ο έλεγχος θα γίνει από την υπηρεσία μας.

check Μόλις δοθούν οδηγίες από το Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., θα ανακοινωθεί ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα για τη διαδικασία επιλογής των Δ/ντών.

checkΓια πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210-6142593 και 210-6142596.

 

Επισυναπτόμενα:

Προκήρυξη Π.Ε. Β΄Αθήνας 

Υπεύθυνη Δήλωση word

 Φύλλο Προϋποθέσεις Επιλογής 

 Φύλλο Υπηρεσιακή Κατάσταση -Καθοδηγητική και Διοικητική Εμπειρία  

 Νόμος 4327 

Παράταση της προθεσμίας word 

Γνωστοποίηση ΦΕΚ word 

Ορισμός επιπλέον μελών στα Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής Π.Υ.Σ.Π.Ε.  και Π.Υ.Σ.Δ.Ε. word 

 

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)