Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Ενημερώνουμε τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας ότι μπορούν να εκτυπώσουν τις βεβαιώσεις αποδοχών τους, στην ενότητα "Βαθμολόγιο-Μισθολόγιο" -> Βεβαίωση Αποδοχών Μονίμων Υπαλλήλων και Αναπληρωτών.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται μέσω της πράξης: «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα» ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση και πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους τα ποσά που αντιστοιχούν στον Ιούνιο και στην αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται μέσω των πράξεων: «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) ? Η Μετάβαση: Πολιτισμός και Ένταξη ΕΚΟ στα Δημοτικά Σχολεία » στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 , του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007-2013), «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων» και «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού» ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση και πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους τα ποσά που αντιστοιχούν στον Ιούνιο και στην αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Ιουνίου και οι βεβαιώσεις μη ληφθείσας άδειας, μέσω της ιστοσελίδας μας, στο σύνδεσμο:

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Ενημερώνουμε τους προσληφθέντες με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ότι οι καταστάσεις μισθοδοσίας για το μήνα Ιούνιο έχουν διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ. Θα ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία πίστωσης των λογαριασμών μισθοδοσίας, μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των καταστάσεων από την αρμόδια υπηρεσία.

Ανακοίνωση Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Ενόψει της λήξης των συμβάσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών καθώς και των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σας ανακοινώνουμε τα εξής:

 

Η παραλαβή των σχετικών εγγράφων λήξης σύμβασης θα γίνει από τη Δευτέρα 23-6-2014 και ώρα 9.00-14.30 στο Νέο Ειδικό Δ.Σ. Ηρακλείου (Σαντορίνης και Ανάφης 4, είσοδος από πεζόδρομο Αγίων Αποστόλων. Δείτε το χάρτη παρακάτω).

Για να παραλάβει τα έγγραφα άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Για το ΕΕΠ και ΕΒΠ θα ακολουθήσει δεύτερη ανακοίνωση σχετικά με την ώρα παραλαβής καθώς η απόφαση απόλυσης εκδίδεται από την Περιφερειακή Δ/νση και μετά στέλνεται σε μας για να τυπωθούν τα σχετικά έγγραφα.

Φροντίστε μέχρι την Παρασκευή 20-6-2014 να έχουν φτάσει στα γραφεία της Δ/νσης (Λ. Μεσογείων 448) όλα τα πρωτότυπα παρουσιολόγια (και Ιουνίου) καθώς και όσα εκκρεμούν από προηγούμενους μήνες. Τονίζουμε ότι αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε πρωτότυπα παρουσιολόγια ή σε αιτήσεις για άδειες που δεν έχουν σταλεί στην υπηρεσία, δεν θα μπορέσουν οι αναπληρωτές αυτών των σχολείων να παραλάβουν τα έγγραφά τους.

Όσοι αναπληρωτές έχουν εκκρεμότητα σχετικά με αναρρωτική άδεια και περιμένουν ραντεβού στο ΠΕΔΥ, έχουν ήδη λάβει στο προσωπικό τους email μια υπεύθυνη δήλωση την οποία πρέπει να προσκομίσουν κατά την παραλαβή.

 

Για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, η παραλαβή των εγγράφων θα γίνει από Τρίτη 24/6 στον ίδιο χώρο, (Νέο Ειδικό Δ.Σ. Ηρακλείου - Σαντορίνης και Ανάφης)

Από την Τετάρτη 25/6 τα έγγραφα θα παραδίδονται από τα γραφεία της Δ/νσης ΠΕ Β' ΑΘήνας, Μεσογείων 448 3ος όροφος, Γραφείο 3.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των εγγράφων με Courier (με ευθύνη και έξοδα των ενδιαφερομένων) από την Τετάρτη 25/6 από τα γραφεία της Δ/νσης ΠΕ Β' ΑΘήνας, Μεσογείων 448 3ος όροφος, Γραφείο 3.

 

Παρακαλούμε πολύ να τηρηθούν τα παραπάνω για την διευκόλυνση όλων.


 


Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Μαΐου, μέσω της ιστοσελίδας μας, στο σύνδεσμο:

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 01 Ιουνίου 2014

Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, που δεν έχουν αποστείλει μέχρι σήμερα στη Διεύθυνση ΠΕ Β' Αθήνας τις ιατρικές γνωματεύσεις από Παθολόγο και Ψυχίατρο, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό για να συμπληρωθεί ο φάκελος πρόσληψης.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω της πράξης «Στήριξη των Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα», ότι σήμερα πληρώθηκε το έναντι μηνός Μαΐου.

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 16 Μαϊος 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας μας, στο σύνδεσμο:

 

Βεβαιώσεις Αποδοχών Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)