Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας, στην ενότητα "ΕΣΠΑ" -> "Έντυπα", το νέο παρουσιολόγιο για Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους στα ΕΔΕΑΥ.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ΠΕ70, της πράξης ΕΣΠΑ «Υποστήριξη Ολοήμερων Σχολείων» ότι, μετά από ειδοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΑΙΘ, η μισθοδοσία του μηνός Φεβρουαρίου θα καταβληθεί την Δευτέρα 10 Μαρτίου.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρώτων

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014

Σας κοινοποιούμε έγγραφα του ΕΟΠΥΥ σχετικά με την αλλαγή στη διαδικασία για τις χορηγούμες αναρρωτικές άδειες. Παρακαλούνται όσοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση για αναρρωτική άδεια (έστω και μίας ημέρας) από τον Ιανουάριο και μετά, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αναπληρωτών της Δ/νσης (κ. Οικονόμου - 210-6005253).

 

Επισυναπτόμενα:

Ενημερωτικό σημείωμα ΕΟΠΥΥ

Πίνακας με τις Περιφερειακές Δ/νσεις Αττικής και των Δήμων αρμοδιότητάς  τους

Ανακοίνωση Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερώνουμε τους προσληφθέντες με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ότι οι καταστάσεις μισθοδοσίας έχουν διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ και η μισθοδοσία Ιανουαρίου θα καταβληθεί άμεσα. Στο εξής η μισθοδοσία κάθε μήνα θα καταβάλλεται (κατά προσέγγιση) στις 15 κάθε μήνα. Παρακαλούμε τους ωφελούμενους και τους διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να μεριμνούν για την έγκαιρη αποστολή των παρουσιολογίων στη Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας.

Ανακοίνωση Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που έχουν προσληφθεί στα πλαίσια όλων των πράξεων ΕΣΠΑ (πλην Ολοήμερου), ότι σήμερα,  Πέμπτη 27/2  θα καταβληθεί η ΕΝΑΝΤΙ μισθοδοσία  μηνός Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών / ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ΠΕ70, της πράξης ΕΣΠΑ «Υποστήριξη Ολοήμερων Σχολείων» ότι, μετά από ειδοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας του ΥΠΑΙΘ, η μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου θα καταβληθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερώνουμε τους προσληφθέντες μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ ότι οι μισθοδοτικές καταστάσεις δεν έχουν διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μετά από σχετική ειδοποίηση του Υπουργείου Παιδείας. Η υπηρεσία μας έχει ολοκληρώσει την εισαγωγή των στοιχείων και μόλις οι καταστάσεις διαβιβαστούν στον ΟΑΕΔ θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ της Διεύθυνσής μας ότι μέχρι σήμερα έχουν πληρωθεί για το μήνα Ιανουάριο οι εξής ειδικότητες: ΠΕ08, ΠΕ32, ΠΕ11, ΠΕ18.41, ΠΕ19-20, ΠΕ06, ΠΕ16, ΠΕ70/ΠΕ60 (Παράλληλη στήριξη), ΠΕ70 (Τ.Υ)

Οι υπόλοιπες ειδικότητες θα πληρωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΠΑΕνημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Δεκεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας μας, στο σύνδεσμο:

Βεβαιώσεις Αποδοχών Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΠΑΕνημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι διατέθηκαν προς μεταφόρτωση ή εκτύπωση οι βεβαιώσεις μισθοδοσίας του μηνός Φεβρουαρίου, μέσω της ιστοσελίδας μας, στο σύνδεσμο:

Βεβαιώσεις Αποδοχών Αναπληρωτών ΕΣΠΑ

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)