Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων οι οποίοι προσλήφθηκαν μέσω ΕΣΠΑ ότι χθές, 19-12-2013 έγινε η πληρωμή του Δεκεμβρίου 2013.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013
Γράφτηκε από τον/την το Τμήμα Αναπληρωτών

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας καθώς και σε σχολικές μονάδες αρμοδιότητας άλλων Δ/νσεων Π/θμιας Εκπ/σης ή σε φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ., όπου έχουν αποσπαστεί για το τρέχον διδακτικό έτος και μισθοδοτούνται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β? Αθήνας, να συμπληρώσουν τη συνημμένη ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ , λαμβάνοντας γνώση και των οδηγιών στο συνημμένο ΕΝΤΥΠΟ .

Οι υπηρετούντες σε σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς μας εκπαιδευτικοί, να παραδώσουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στους Διευθυντές-Προϊστάμενους των σχολικών μονάδων στις οποίες υπηρετούν για να υποβληθούν συγκεντρωτικά στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης ΠΕ Β΄Αθήνας.

Να συμπληρωθεί από όλους τους μόνιμους υπαλλήλους που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνσή μας και να υποβληθεί μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2013.

Οι αποσπασμένοι σε άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ. να αποστείλουν τις Υπεύθυνες Δηλώσεις τους στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Β? Αθήνας, είτε με κοινή αλληλογραφία (στη διεύθυνση που αναγράφεται στο πάνω μέρος αυτής), είτε με FAX (2106009644), είτε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αφού τη σαρώσουν ώστε να φαίνεται και η υπογραφή.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΠΑ Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές που έχουν προσληφθεί μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, ότι ολοκληρώθηκε από τη Διεύθυνσή μας η καταχώριση των μισθολογικών στοιχείων στη βάση υπολογισμού μισθοδοσίας.

 

Η αρμόδια υπηρεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ πληροφόρησε την υπηρεσία μας ότι η μισθοδοσία Οκτωβρίου επεξεργάζεται και θα καταβληθεί το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Μισθοδοσίας: Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Μεταταχθέντων Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν απο τη Δ.Ε. στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας με το ΦΕΚ 1186/17-10-2013 (μετατάξεις-ενστάσεις-ανακλήσεις), προκειμένου να ενταχθούν στη μισθοδοσία, να καταθέσουν άμεσα στο Τμήμα Μισθοδοσίας της Δ/νσης τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση μαζί με φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης.

Υπενθυμίζουμε στους εκπαιδευτικούς που μετατάχθηκαν με το ΦΕΚ986/03-09-2013.τ.Γ? και δεν έχουν υποβάλει ακόμη τα δικαιολογητικά  να τα καταθέσουν άμεσα στο τμήμα Μισθοδοσίας της Δ/νσης.

Επισυναπτόμενα:

Υπεύθυνη Δήλωση

Ανακοίνωση του Τμήματος Μισθοδοσίας: Υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Μεταταχθέντων Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που μετατάχθηκαν απο τη Δ.Ε. στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας, προκειμένου να ενταχθούν στη μισθοδοσία, να καταθέσουν άμεσα στο Τμήμα Μισθοδοσίας της Δ/νσης τη συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση μαζί με φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης.

 

Επισυναπτόμενα:

Υπεύθυνη Δήλωση

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται μέσω των πράξεων «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) ? Η Μετάβαση: Πολιτισμός και Ένταξη ΕΚΟ στα Δημοτικά Σχολεία » στους Άξονες Προτεραιότητας  1, 2  & 3 , του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2007-2013) καθώς και τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ70 που είχαν προσληφθεί κατά το σχολικό έτος 2012-2013 για τις Τάξεις Υποδοχής Ζ.Ε.Π. ή/και τα Ενισχυτικά Φροντιστηριακά Τμήματα Ζ.Ε.Π ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση και πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους τα ποσά που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο 10% του Ιουνίου και στην αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται μέσω της πράξης του ΕΣΠΑ «Στήριξη Σχολείων με ΕΑΕΠ» ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση και πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους τα ποσά που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο 10% του Ιουνίου και στην αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας.

Ενημέρωση Εκπαιδευτικών που Μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011
Γράφτηκε από τον/την το Τμήμα Οικονομικών

 Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που μισθοδοτούνται από τη Δ/νσή μας και πρόκειται να υποβάλλουν αίτηση παραίτησης για συνταξιοδότηση, να ενημερώνουν έγκαιρα για τη διευκόλυνσή τους το Οικονομικό Τμήμα περί χορήγησης ή όχι τρίμηνων αποδοχών και οποιουδήποτε άλλου απαιτούμενου στοιχείου προς αποφυγή επιστροφής αχρεωστήτως ληφθέντων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διαδικασία εξαγωγής της μισθοδοσίας του τρέχοντος μήνα ολοκληρώνεται και κατατίθεται προς εκκαθάριση στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών το αργότερο μέχρι τις 10 του προηγούμενου μήνα. Μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας, καμία αλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σύστημα μισθοδοσίας. 

Μισθοδοσία Μαΐου Αναπληρωτών ΕΣΠΑ Ειδικότητας ΠΕ06

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011
Γράφτηκε από τον/την το Τμήμα Οικονομικών

 Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές που μισθοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, ειδικότητας ΠΕ06 Αγγλικών, ότι την Πέμπτη 16-06-2011, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί τραπέζης για το μήνα Μάιο.

Μισθοδοσία 2ου 15νθήμερου Ιουνίου Μόνιμων Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011
Γράφτηκε από τον/την το Τμήμα Οικονομικών
 Σας ενημερώνουμε ότι στις 9-6-2011, κατεβλήθη η μισθοδοσία για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουνίου από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών. Επειδή πρόκειται για μια από τις πρώτες καταβολές αποδοχών μέσω ΕΑΠ, σας παρακαλούμε να ελέγξετε το ποσό της κατάθεσης και, σε περίπτωση που προκύπτουν διαφορές αδικαιολόγητες, να απευθυνθείτε στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης.

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)