Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΕΠΕΙΓΟΝ - Συμπλήρωση Στοιχείων Μισθοδοτούμενου Υπαλλήλου

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

 

 

Υποχρεούνται όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που μισθοδοτούνται, από τη Διεύθυνση Β΄ Αθήνας (1ο Γραφείο - 2ο Γραφείο - 3ο Γραφείο & Δ/νση), να συμπληρώσουν το έντυπο καταγραφής των στοιχείων τους, για να συνεχιστεί η μισθοδοσία τους χωρίς διακοπή, μέσα από το σύστημα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Το έντυπο διατίθεται προς εκτύπωση 1) από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (πατώντας εδώ) και 2) από τα σχολεία. Η συμπλήρωση όλων των πεδίων που τους αφορούν είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να καταθέσουν ενυπόγραφα το συμπληρωμένο έντυπο στο Διευθυντή του Σχολείου που υπηρετούν ή έχουν τοποθετηθεί προσωρινά. Οι αποσπασμένοι, οι εκπαιδευτικοί σε άδεια και όσοι για οποιοδήποτε αιτία δεν υπηρετούν σε σχολείο, υποβάλλουν το συμπληρωμένο έντυπο στο σχολείο που ανήκουν οργανικά.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του εντύπου είναι η Πέμπτη 25 Νοεμβρίου. Επισημαίνεται ότι, μετά την καταληκτική ημερομηνία, το σύστημα κλείνει και δεν θα είναι πλέον δυνατή η εισαγωγή των στοιχείων των εκπαιδευτικών.

 

 

Ο Διευθυντής Β΄ Αθήνας

 

Πάρις Βεντήρης

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

 

Εγκύκλιος

Φόρμα καταχώρησης εντύπου μισθοδοσίας

Οδηγίες καταχώρησης

 

Αριθμός Βεβαίωσης ΥΔΕ

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Κοινοποίηση αριθμού πρωτοκόλλου των Υπουργικών Αποφάσεων, που αφορούν στην πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης, ΠΕ70-Δασκάλων και ΠΕ60-Νηπιαγωγών (Β΄- Γ΄Φάσεις), οι οποίοι προσλήφθησαν στη Δ/νση κατά τις προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών του τρέχοντος σχολικού έτους. Διαβάστε περισσότερα...

Έγκριση Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Διαβάστε περισσότερα...

Μισθοδοσία Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών της Δ/νσης Π. Ε. Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Οικονομικά
Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010

Ενημέρωση σχετικά με την πρώτη φάση πληρωμής αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Διαβάστε περισσότερα...

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)