Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διοργάνωση Σεμιναρίου για Εκπαιδευτικούς στο Πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου» με τίτλο «Πράσινες Γωνιές- Καταφύγια Ζωής»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και η Δ/νση Β/βάθμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς συνδιοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους Εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο του Δικτύου Π.Ε. «Οι Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου», το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 και ώρα 9:00 ? 16:00, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Ολύμπου 13 και Ηλείας, ΤΚ 15234, Χαλάνδρι).

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2012, στα γραφεία της ΕΕΠΦ, με φαξ στο 210 3225285 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερα στο επισυναπτόμενο έγγραφο .

Εμφανίσεις: 1022

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)