Joomla Free Template by FatCow Hosting

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Διαγωνισμού Σκίτσου Οδικής Ασφάλειας με Θέμα: «Η χρήση του δρόμου? είναι στο χέρι σου ? Αύριο εγώ θα οδηγώ»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 18 Μαϊος 2012

H Διεύθυνση Π.Ε. Σερρών και η επιστημονική ομάδα EDUCARTOON, συνδιοργάνωσαν τον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα: «Η χρήση του δρόμου? είναι στο χέρι σου ? Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΥΠΔΒΜΘ και απευθύνθηκε σε μαθητές δημοτικών σχολείων (Δ΄- Ε΄- Στ΄ δημοτικού), Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Σας επισυνάπτουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα καθώς και τα βραβευθέντα έργα θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Educartoon: http://www.educartoon.gr/ τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2012. Σας προσκαλούμε όλους (συμμετέχοντες και βραβευμένους) στην ειδική τιμητική εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο ΥΠΔBΜΘ την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 ώρες 12.00-14.00. Ενημερωθείτε από το υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.31.2/3158/17-5-2012 έγγραφο  της Δ/νσης Π.Ε. Σερρών.

Εμφανίσεις: 1266

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)