Joomla Free Template by FatCow Hosting

Μεταθέσεις ? Οριστικές Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας ? Πρόσκληση Δήλωσης Τοποθέτησης Β΄ Φάσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012

Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες των Μεταθέσεων ? Οριστικών Τοποθετήσεων της Γενικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας. Σε περίπτωση εντοπισμού λαθών ή παραλείψεων μπορείτε να υποβάλετε αίτηση διόρθωσής τους, όπως προβλέπεται στο άρθρο 15, παρ. 15 του Π.Δ. 50/96, από την Πέμπτη 5 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 11 Ιουλίου. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν με φαξ στο 210 8063626.

 

Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ 70 Δασκάλων και ΠΕ06 Αγγλικής που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, μπορούν, αν το επιθυμούν, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π.Δ.50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά από την Πέμπτη 5 Ιουλίου έως την Τετάρτη 11 Ιουλίου (Β? Φάση Τοποθετήσεων). Οι αιτήσεις θα αποσταλούν με φαξ στο 210 6009644.

 

Επισημαίνουμε ότι, αν και μετά τη Β? Φάση των Τοποθετήσεων παραμείνουν οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν σε αυτά οι εκπαιδευτικοί με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 12 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 13 του Π.Δ.100/97 (Υποχρεωτικές Τοποθετήσεις ? Γ? Φάση).

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν σε Σχολικές Μονάδες που δε λειτουργούν λόγω έλλειψης διδακτηρίου θα κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι και θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε λειτουργικά κενά Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Π.Δ.50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 12 του Π.Δ.100/97. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη διαδικασία αυτή στο τέλος Αυγούστου.

 

Όσοι εκπαιδευτικοί παραμείνουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας μετά το πέρας των Μεταθέσεων-Οριστικών Τοποθετήσεων (α?-β?-γ? φάση) θα κληθούν να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας στο τέλος Αυγούστου.

 

Σας ενημερώνουμε ότι στους κλάδους ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και ΠΕ16 Μουσικής δεν επήλθε καμία μεταβολή κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων.

 

Οι αιτήσεις για απόσπαση εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας θα υποβληθούν από τις 4 έως τις 6 Σεπτέμβρη. Επισημαίνουμε ότι, με εξαίρεση τις αμοιβαίες αποσπάσεις, θα ικανοποιηθούν μόνο οι αιτήσεις που θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σοβαροί λόγοι υγείας, ειδικοί λόγοι), σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

 

Συνημμένα:

Το υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.2/8342/5-7-2012 έγγραφο της Δ/νσής μας

Μεταθέσεις - Τοποθετήσεις Δασκάλων

Μεταθέσεις - Τοποθετήσεις Νηπιαγωγών

Μεταθέσεις - Τοποθετήσεις Αγγλικής

Παραμένοντες στη Διάθεση

Δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης (β' φάση)

Οργανικά Κενά Γενικής Αγωγής για τη β' φάση

Εμφανίσεις: 2631

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)