Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση Σχετικα με τις Επισκέψεις στα ΚΠΕ για το Σχολικό Έτος 2012-2013 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Με το υπ? αρ. πρωτ. 159505/Γ7/17-12-2012 εξαιρετικά επείγον έγγραφο του τμήματος Β΄της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α ενημερώνονται οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων σχετικά με τις επισκέψεις στα ΚΠΕ για το σχολικό έτος 2012-2013

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων - Η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης για συμμετοχή στα προγράμματα των ΚΠΕ παρατείνεται ως και την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012.

Διευκρινίζεται ότι:

1. Όπως επισημαίνεται και στο επισυναπτόμενο έγγραφο, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση ακόμα κι αν έχουν ήδη υποβάλει στον Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το έντυπο αίτησης κάποιου ΚΠΕ.

2. Τα ΚΠΕ εντός της εμβέλειας των οποίων βρίσκεται η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας παρατίθενται στο επισυναπτόμενο αρχείο (ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΠΕ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.ppt)

3. Tα στοιχεία επικοινωνίας των ΚΠΕ είναι αναρτημένα στον υπερσύνδεσμο http://perivallontiki.webnode.gr/kpe/

4. Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μόνο σε αυτή. Θα αποσταλεί ηλεκτρονική βεβαίωση παραλαβής της αίτησης εντός 24ώρου από τη λήψη της. Παρακαλείσθε όπως διατηρήσετε τα πρωτότυπα έντυπα των αιτήσεων στο αρχείο της σχολικής σας μονάδας έτσι ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα, εάν ζητηθούν.

5. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να επισκεφθούν με την τάξη τους κάποιο ΚΠΕ πρέπει να εκπονούν πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης κατά το τρέχον σχολικό έτος. Επιπρόσθετα ένας εκ των συνοδών εκπαιδευτικών θα πρέπει να έχει επιμορφωθεί στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

6. Η αξιολογική σειρά κατάταξης των αιτήσεων επίσκεψης στα ΚΠΕ θα προκύψει βάσει των ακόλουθων κριτηρίων (με σειρά προτεραιότητας)

α. Ένταξη της σχολικής μονάδας σε συναφές θεματικό δίκτυο του ΚΠΕ (παρακαλώ όπως συμπληρωθεί και στην αίτηση δίπλα από τον τίτλο του προγράμματος).

β. Συνάφεια θέματος εκπονούμενου προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ

γ. Ημερομηνία-ώρα λήψης της αίτησης.

 

Ο Υπεύθυνος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Δημήτριος Γκότζος

Επισυναπτόμενα:

Αίτηση Εκπαιδευτικού

Εμφανίσεις: 1158

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)