Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση Μαθητών και Εκπαιδευτικών στο Συνέδριο με Θέμα: «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Με το υπ'αριθμ. πρωτ. έγγραφο 11677/Γ7/28-01-2013 του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε η διεξαγωγή του συνεδρίου με θέμα:

 

«Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο»


που προτίθεται να διοργανώσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental Athens.


Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, να δηλώσουν συμμετοχή στους Υπεύθυνους Αγωγής Υγείας των Δ/νσεων Εκπ/σης που ανήκει το σχολείο τους και οι Υπεύθυνοι με τη σειρά τους να μας κοινοποιήσουν τα ονόματα των συμμετεχόντων, έως την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι προαιρετική και δωρεάν για μαθητές και εκπαιδευτικούς και θα πραγματοποιηθεί, χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία του ωρολογίου σχολικού προγράμματος και μετά από συνεννόηση με τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων. Η συνεργασία με τους Υπεύθυνους Αγωγής Υγείας των οικείων διευθύνσεων κρίνεται απαραίτητη.

Εμφανίσεις: 973

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)