Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Οδηγίες για τα Πιστοποιητικά Υγείας που οφείλουν να προσκομίσουν οι Προσληφθέντες μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις - ΟΑΕΔ - ΠΡ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Παρακαλούνται οι κ. Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και οι κ. Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να ενημερώσουν τους προσληφθέντες μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης χρειάζεται να προσκομίσουν γνωματεύσεις: α) παθολόγου ή γενικού γιατρού και β) ψυχιάτρου, είτε του δημοσίου είτε ιδιωτών, με βάση παραπεμπτικό έγγραφο, στο οποίο περιγράφονται από την υπηρεσία τα καθήκοντα της θέσης που πρόκειται να καταληφθεί (Ν.4210/2013, άρθρο 7, παράγραφος 2).

Ειδικά για την εργαζομένους με την ειδικότητα των τραπεζοκόμων απαιτείται ειδικό πιστοποιητικό υγείας εργαζομένων σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τη με αριθμό Υ1γ/Γ.Π/οικ.60325/2012 Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και Κοιν. Αλληλεγγύης. (Επισυνάπτεται πρότυπο του πιστοποιητικού υγείας).

Τα πιστοποιητικά υγείας θα παραμείνουν στη σχολική μονάδα για να επιδεικνύονται σε τυχόν υγειονομικούς ελέγχους.

 

Επισυναπτόμενα:

Εγκύκλιος για πιστοποιητικό υγείας

Νόμος 4210-2013

 

Εμφανίσεις: 4553

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)