Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση Τμήματος Αναπληρωτών

Κατηγορία: Οικονομικά Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Ενόψει της λήξης των συμβάσεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών καθώς και των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σας ανακοινώνουμε τα εξής:

 

Η παραλαβή των σχετικών εγγράφων λήξης σύμβασης θα γίνει από τη Δευτέρα 23-6-2014 και ώρα 9.00-14.30 στο Νέο Ειδικό Δ.Σ. Ηρακλείου (Σαντορίνης και Ανάφης 4, είσοδος από πεζόδρομο Αγίων Αποστόλων. Δείτε το χάρτη παρακάτω).

Για να παραλάβει τα έγγραφα άλλο άτομο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Για το ΕΕΠ και ΕΒΠ θα ακολουθήσει δεύτερη ανακοίνωση σχετικά με την ώρα παραλαβής καθώς η απόφαση απόλυσης εκδίδεται από την Περιφερειακή Δ/νση και μετά στέλνεται σε μας για να τυπωθούν τα σχετικά έγγραφα.

Φροντίστε μέχρι την Παρασκευή 20-6-2014 να έχουν φτάσει στα γραφεία της Δ/νσης (Λ. Μεσογείων 448) όλα τα πρωτότυπα παρουσιολόγια (και Ιουνίου) καθώς και όσα εκκρεμούν από προηγούμενους μήνες. Τονίζουμε ότι αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε πρωτότυπα παρουσιολόγια ή σε αιτήσεις για άδειες που δεν έχουν σταλεί στην υπηρεσία, δεν θα μπορέσουν οι αναπληρωτές αυτών των σχολείων να παραλάβουν τα έγγραφά τους.

Όσοι αναπληρωτές έχουν εκκρεμότητα σχετικά με αναρρωτική άδεια και περιμένουν ραντεβού στο ΠΕΔΥ, έχουν ήδη λάβει στο προσωπικό τους email μια υπεύθυνη δήλωση την οποία πρέπει να προσκομίσουν κατά την παραλαβή.

 

Για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, η παραλαβή των εγγράφων θα γίνει από Τρίτη 24/6 στον ίδιο χώρο, (Νέο Ειδικό Δ.Σ. Ηρακλείου - Σαντορίνης και Ανάφης)

Από την Τετάρτη 25/6 τα έγγραφα θα παραδίδονται από τα γραφεία της Δ/νσης ΠΕ Β' ΑΘήνας, Μεσογείων 448 3ος όροφος, Γραφείο 3.

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των εγγράφων με Courier (με ευθύνη και έξοδα των ενδιαφερομένων) από την Τετάρτη 25/6 από τα γραφεία της Δ/νσης ΠΕ Β' ΑΘήνας, Μεσογείων 448 3ος όροφος, Γραφείο 3.

 

Παρακαλούμε πολύ να τηρηθούν τα παραπάνω για την διευκόλυνση όλων.


 


Εμφανίσεις: 1040

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)