Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτική Εκδήλωση με θέμα: "Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε;"

Κατηγορία: Εκδηλώσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. διοργανώνει ανοιχτή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα:
"Εκφοβισμός και Ενδοσχολική Βία: Τι γνωρίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε;". Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της δράσης:

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ"

 Στην εκδήλωση θα μιλήσουν Eιδικοί Ψυχικής Υγείας της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.- Ιδρυτής & Επιστ. Υπεύθυνος: Καθ. Ι. Τσιάντης).

 Με τη συμμετοχή του Συγγραφέα Παιδικών Βιβλίων Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Χολαργού, Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Περικλέους 55, 15561 Χολαργός. Για περισσότερες πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής, 2106546524, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://www.epsype.gr/index.php/el/.

 Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Εμφανίσεις: 521

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)