Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Επείγουσα Ανακοίνωση του Διευθυντή Εκπαίδευσης

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τη γνωμοδότηση της επιτροπής του ΣτΕ, το ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη και θα προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση όλων των υπηρεσιακών ενεργειών που αφορούν υπεραριθμίες ? λειτουργικά κενά ? προσωρινές τοποθετήσεις κ.λ.π . Γνωρίζετε ότι η προετοιμασία έχει γίνει με πολύ κόπο και πολλές ώρες εργασίας από τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση και θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα , για την άοκνη προσπάθειά τους . 

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους υπαλλήλους, τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης από το 2010 μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα τη Σοφία, την Εύη, τον Ανδρέα, που συντρόφευσαν όλα αυτά τα χρόνια το όραμά μας για την αποτελεσματική λειτουργία της Διεύθυνσης . Μοιραστήκαμε μαζί άπειρο χρόνο,πολλές ημέρες δουλειάς και νιώθω πολύ τυχερός για τη συνεργασία μας . Τους ευχαριστώ για την αγάπη και την αφοσίωσή τους και τους εύχομαι στο νέο ξεκίνημά τους να έχουν επιτυχία και κάθε στόχος τους να γίνει πραγματικότητα.

Εμείς συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη για να πάμε και αυτή τη σχολική χρονιά σε απάνεμα λιμάνια τη μεγάλη εκπαιδευτική οικογένεια της Β΄Αθήνας, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας.

Η συνάντηση με τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των σχολείων θα γίνει την Παρασκευή 4/9 στην έδρα της Διεύθυνσης, μετά την ολοκλήρωση των συνεδριάσεων του ΠΥΣΠΕ και με το παρακάτω πρόγραμμα των πρώην Γραφείων με τις αντίστοιχες σχολικές μονάδες:   

  •   9 π.μ ? 10.30 (Τα σχολεία του πρώην 3ου Γραφείου)

  • 11? 12.30 (Τα σχολεία του πρώην 2ου Γραφείου)

  • 13? 14.30 (Τα σχολεία του πρώην 1ου Γραφείου και της Δ/νσης)

 

Συναδελφικά,

Ο Δ/ντής Δ/νσης

Πάρις Βεντήρης

 

Εμφανίσεις: 1497

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)