Joomla Free Template by FatCow Hosting

6ο Διεθνές Συνέδριο για τις Εκπαιδευτικές Διδακτικές 2015

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Σας κοινοποιούμε το υπ. αριθμ. πρωτ. 186960/ΓΔ4/19-11-2015 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με το οποίο γνωστοποιεί ότι η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το «Εργαστήριο Έρευνας στην Πρακτική και Εφαρμοσμένη Φιλοσοφία» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας συνδιοργανώνουν το 6ο Διεθνές Συνέδριο για τις Εκπαιδευτικές Διδακτικές 2015 (Edu Didactics 2015) με θέμα «Συνδέοντας διδακτικές, ικανότητες και στάσεις απέναντι στην εκπαιδευτική πρακτική, μέσα από τις Τέχνες».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2015, στο PIERCE-The American College of Greece, στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα, και μπορούν να το παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε. όλων των ειδικοτήτων, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Εμφανίσεις: 3599

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)