Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ευχαριστήριο μήνυμα Διευθυντή για τη διεξαγωγή των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας ευχαριστεί θερμά τους προέδρους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ. Επίσης, Ο Διευθυντής εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων, κα Καραμπά Βασιλική για την πολύτιμη συμβολή της στην προετοιμασία και διοργάνωση των εκλογών.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το προσωπικό του τμήματος μηχανοργάνωσης, κ. Λουλουδάκη Κώστα, κ. Ρεστέμη Γιώργο, κα Βερροιοπούλου  Νάνσυ, κ.  Χάρμπα Σωτήρη, και κα Μοσχούρη Ελένη για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και διεξαγωγής των εκλογών. Επιπλέον, ο Διευθυντής ευχαριστεί ολόψυχα το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης και συγκεκριμένα την κα Σταματιάδη Μαριάνθη και τον κ. Αποστολίκα Απόστολο καθώς και όλους αυτούς που βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.

Τέλος, ο Διευθυντής εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους εκπρόσωπους των παρατάξεων για την εκλογή τους στα υπηρεσιακά συμβούλια.

 

Εμφανίσεις: 1466

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)