Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ετήσιες Βεβαιώσεις Αποδοχών 2018

Κατηγορία: Οικονομικά Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019

  Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας απέστειλε το ηλεκτρονικό αρχείο των βεβαιώσεων αποδοχών στο ΚΕΠΥΟ για τις δηλώσεις του οικονομικού έτους 2018. 

Στο έντυπο Ε1 έχουν προσυμπληρωθεί τα πεδία αποδοχών από μισθωτές υπηρεσίες, ο φόρος και η εισφορά αλληλεγγύης και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των ποσών από μέρους του φορολογούμενου. Στην περίπτωση που χρειάζεται διόρθωση, ο φορολογούμενος θα πρέπει να απευθυνθεί στον εργοδότη του, εν προκειμένω στο Τμήμα Β΄Οικονομικού της υπηρεσίας μας.

Για την ενημέρωσή σας έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσής μας, τα έντυπα βεβαιώσεων αποδοχών στα οποία οι εν ενεργεία υπάλληλοι, οι πρώην υπάλληλοι οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν μέσα στο έτος 2018, καθώς και οι εκπαιδευτικοί της Δ.Ε. Φυσικής Αγωγής οι οποίοι συμμετείχαν ως γραμματείς σε αγώνες της Π.Ε. Β΄ Αθήνας   μπορούν να έχουν πρόσβαση με την χρήση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Επίσης η υπηρεσία μας απέστειλε ηλεκτρονικό αρχείο στο ΚΕΠΥΟ για τους τόκους οι οποίοι έχουν εισπραχθεί μέσα στο έτος 2018 κατόπιν δικαστικής απόφασης. Οι ενδιαφερόμενοι (εν ενεργεία υπάλληλοι και συνταξιούχοι) θα παραλάβουν τις βεβαιώσεις τόκων σε έντυπη μορφή από το Τμήμα Β΄ Οικονομικού της υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις  Βεβαιώσεις Αποδοχών Έτους 2018 (ενότητα Βαθμολόγιο - Μισθολόγιο) πατώντας στο σύνδεσμο:

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ  ΕΤΟΥΣ 2018

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές εκπ/κούς που έχουν προσληφθεί στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας, ότι μπορούν να εκτυπώσουν τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχών οικονομικού Έτους 2018 (ενότητα Βαθμο΄λόγιο - Μισθολόγιο) πατώντας στο σύνδεσμο: 

ΕΤΗΣΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ  ΕΤΟΥΣ 2018

εισάγοντας το ΑΦΜ.

Εμφανίσεις: 1563

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)