Joomla Free Template by FatCow Hosting

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών από Διάθεση ΠΥΣΠΕ - Πρόσκληση εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ06-Αγγλικών Αποσπασμένων στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας από άλλα ΠΥΣΠΕ και αποσπασμένων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης

Κατηγορία: Γενικά Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019

 Με την αριθ.  24/5-9-2019  Πράξη του, το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας,

Πρότεινε να τοποθετηθούν σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019 ? 2020, οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ06 Αγγλικών από Διάθεση ΠΥΣΠΕ.
 

  Πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών ΠΕ06-Αγγλικών από Διάθεση

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που τοποθετήθηκαν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στο σχολείο τοποθέτησής τους.

Κατόπιν τούτου επαναπροσδιορίζονται τα εναπομείναντα κενά κλάδου ΠΕ06 Αγγλικών, ώστε να υποβάλουν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ06 Αγγλικών με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας μέχρι αύριο Παρασκευή 6-9-2019 και ώρα 11:00 π.μ.. Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν το συνημμένο Έντυπο Δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων, να το αποθηκεύσουν με όνομα τον Αριθμό Μητρώου τους και να το αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι η στήλη ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ, θα συμπληρωθεί ΜΟΝΟ με τη χρήση αριθμών (1,2,3,4, κτλ), χωρίς τη χρήση γραμμάτων, για να γίνει δυνατή άμεσα η επεξεργασία των αιτήσεων.

 Έντυπο Δήλωσης Προτίμησης σχολικών μονάδων για ΠΕ06 Αγγλικών από απόσπαση

 Πίνακας εναπομεινάντων κενών ΠΕ06

Εμφανίσεις: 3215

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)